28 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Valiliği Bozhöyük Petrolü ne zaman satacak

Afyonkarahisar Valiliği Bozhöyük Petrolü ne zaman satacak

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, kapanan belediyelerde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne geçen Bozhüyük Taşımacılık Petrol ve Petrol Ürünleri Temizlik İnş. Tur. Termal Gıda Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'yi satışa çıkardı.

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Rize'de 17 bina için yıkım kararı alındı! 

Rize'de meydana gel sel felaketi sonrasında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Kent genelinde selden hasar gören 17 bina için yıkım kararı alındı. 

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

İstanbul'daki depremde çatlaklar oluşan bina için yıkım kararı!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta yaşanan 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar meydana gelen bina içim yıkım kararı verildi.

Afyonkarahisar Valiliği Bozhöyük Petrolü ne zaman satacak Haberi

Afyonkarahisar Valiliği Bozhöyük Petrolü ne zaman satacak

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni, Bozhüyük Taşımacılık Petrol ve Petrol Ürünleri Temizlik İnş. Tur. Termal Gıda Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.'yi özelleştiriyor.


Özelleştirme ihalesi, 28 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 14.00’de Merkez Hacı Mahmut Mahallesi Tekel Yokuşu No:4’de bulunan İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o ilan;


SATIŞ YÖNTEMİYLE ÖZELLEŞTİRME YAPILACAKTIR

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:


1 - İlimizde 6360 Sayılı Yasa Gereği Kapanan Belediyelerde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine geçen bütçe dışı şirketlerden, Bozhüyük Taşımacılık Petrol ve Petrol Ürünleri Temizlik İnş. Tur. Termal Gıda Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 50. maddesi ve 4046 Sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkındaki Kanununun 18. ve 26. Maddesi uyarınca...