04 / 05 / 2024

Ağalar Dairesi

Ağalar Dairesi

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

Gayrimenkulde vergilendirme toprak ağalarının servetine dokunmakla başlamalı!

Tapuda evi satan ve evi alan kişi, beyan edilen değer üzerinden emlak vergisi ödemesi yapıyor. Daha az vergi ödemek için evlerin değeri tapuda az gösteriliyor. Gayrimenkulde vergilendirme ile ilgili bir öneri geldi. İşte ayrıntılar...

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aliağa İcra Dairesi, İzmir Aliağa Çoraklar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 9 milyon 465 bin 875 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

İzmir Kemalpaşa'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 949 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Aliağa'da 45.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aliağa İcra Dairesi, Çakmaklıköyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu parseller üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 45 milyon 162 bin 570 TL olarak belirlendi. 

Afyonkarahisar'da 21.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

Sinanpaşa İcra Dairesi, Akpınar mahallesi Piren mevkiinde bulunan 2 fabrika binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 21 milyon 261 bin 360 TL olarak belirlendi. 

Datça'da 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Datça İcra Dairesi, Kızlan Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 12 milyon 135 bin 250 TL olarak belirlendi. 

İzmir Kemalpaşa'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kemalpaşa İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Ören Mahallesi 5967 parselde yer alan akaryakıt istasyonu tapulu arsayı 6 milyon 778 bin 566 TL'ye icradan satıyor...

Ağalar Dairesi Haberi

Ağalar Dairesi



2. Four Seasons Oteli Boğaz'a


Evren'in Devlet Konukevi olarak düşündüğü tarihi bina otel oluyor.


ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı'nın açtığı ihale sonunda, 49 yıllığına, toplam 29 milyon 250 bin dolar karşılığında Sultanahmet Turizm A.Ş. ve Four Seasons Hotel Ltd.'ye kiraya verilen Beşiktaş'taki Devlet Konukevi, 2002 yılı ocak ayında otel olarak hizmete girecek.

     Osmanlı'nın son döneminde bayram eğlencelerinin yapıldığı Atik Paşalar Sarayı'nın aslına uygun olarak inşa edilmesiyle ortaya çıkan yapıda, otel odalarından her birinin yaklaşık 200 bin dolara (137 milyar lira) mal olacağı belirtildi.

     Devlet Konukevi'nin yapımına Kenan Evren'in cumhurbaşkanlığı döneminde başlanmıştı. Ancak daha sonra Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya'daki Huber Köşkü içinde...