28 / 04 / 2024

Ağanın Lamborghini ne kadar

Ağanın Lamborghini ne kadar

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, işe Ali Ağaoğlu'nun 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Superleggera arabasıyla gidiyor.

Asgari ücreti aşan kiralar kaç yılda dengelenir?

Merkez Bankası son raporunda, enflasyonla mücadele kapmasında kira fiyatlarının düşürülmesi için konut arzının artılacağını açıkladı. Bu durumla ilgili somut adımların ne zaman atılacağı henüz kesinleşmezken, asgari ücreti aşan kiraların ne zaman dengeleneceği merakla bekleniyor.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

1 Ağustos 2023 euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Euro/TL bugün kaç TL?

Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi euro fiyatlarını yakından takip ediyor. 1 Ağustos 2023 euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Euro/TL bugün kaç TL? İşte 1 Ağustos 2023 euıro/TL kuru...

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Ağanın Lamborghini ne kadar Haberi

Ağanın Lamborghini ne kadar

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, Ağa’nın 10 lüks otomobilini istediği zaman kullanıyor.


Ali Ağaoğlu’na ait spor-yaşam kompleksi My Club Bahçelievler’de genel müdürlük yapan Duygu Su'nun garajdaki en favori arabası ise 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Superleggera... 


İşe Lamborghini ile gidip gelen Gürpınar, "Her gün işe gidiyorum. Çalışıp üretiyorum"...