05 / 05 / 2024

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihracı

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihracı

Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 100 milyon liralık bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup, bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanacak..

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

2002 yılında Ağaoğlu My City'de 80 milyar liraya daire!

2002 yılında Ağaoğlu My City'de bulunan son 16 daire, genişliğine göre 80 milyar liradan (675 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 380 metrekare büyüklüğündeki villalar ise 300 bin dolara satılıyormuş.

Beaulieu Türkiye'de Ağaoğlu ile büyüyecek!

Beaulieu Uluslararası Grup; Ağaoğlu'nun en büyük projesi Maslak 1453 için aldığı siparişle Türkiye pazarında büyüme kararı aldı. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplama işini aldı.

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.

Doğuş'tan sonra Ağaoğlu da sukuk ihracı için kolları sıvadı!

Bugüne kadar sadece katılım bankalarının gerçekleştirdiği sukuk ihracına özel sektörden Doğuş Varlık ve Ağaoğlu da ilgi gösteriyor.Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolar civarında borçlanma planlıyor.

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihraç edecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 100 milyon liralık bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup, bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanacak..

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Yalı restorasyon sonrası Ali Ağaoğlu'nun konutu mu olacak yoksa butik otel mi yapılacak belli değil.

Ali Ağaoğlu Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı restore edecek!

Anadolu Hisarı'nda yer alan 300 yıllık İstanbul'un en eski sivil mimari örneği Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı Ali Ağaoğlu tarafından restore edilecek. Ağaoğlu yakın zamanda bir gazeteye verdiği demeçte yalıya kendisinin taşınacağını ifade etmişti.

Ağaoğlu'nun 2 avrosu 200 avro oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu 2007 yılında İstanbul'da metrekaresi 2-3 avrodan aldığı arazinin değerinin bugün 200-300 avroya çıktığını söyledi. Ağaoğlu, arazinin yeriyle ilgili kesin bir bilgi vermedi...

Ali Ağaoğlu 300 bin liraya VIP minibüs aldı!

5. kez baba olan Ali Ağaoğlu 300 bin liraya VIP minibüs satın aldı

Ali Ağaoğlu 4 kule daha sattı!

İki hafta önce duyurduğumuz iki kulenin satışının haberin ardından, yeni satış bilgisine daha ulaştık. Ali Ağaoğlu, 4 kulenin 300 milyon dolarlık bedeli için ön anlaşmasını yaptıklarını açıkladı.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'te 4 kulede Körfez'de ön anlaşma yaptı!

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde, 4 kulenin 300 milyon dolarlık bedeli için ön anlaşmasını yaptıklarını açıkladı

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihracı Haberi

Ağaoğlu 300 milyon dolarlık sukuk ihracı

Ağaoğlu Şirketler Grubu uluslararası İslami borçlanma piyasasından 300 milyon dolarlık sukuk ihracı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçen yıl 100 milyon liralık bir yıl vadeli sukuk ihracı gerçekleştiren grup, bu yıl uluslararası piyasalardan borçlanacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu CIO'su Niyazi Albay, "Daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmak için uluslararası piyasada 300 milyon dolarlık sukuk ihracı planlıyoruz" dedi. Öte yandan Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesine de 100 milyon dolarlık satış teklifi geldi. Katar Kraliçesi Şeyhe Şerife Jasem'in de bir katı satın aldığı projede 100 milyon dolarlık talebin, 25 milyonu...