14 / 05 / 2024

ağaoğlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi

ağaoğlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Ali Ağaoğlu: İstanbul’da sorunsuz arsa yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da imar sorunu olmayan arsa neredeyse kalmadığına işaret ederek, “Olanlar da çok pahalı. Arsa payı projenin yüzde 80-85’ine ulaşıyor. " dedi..

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ağaoğlu, My Newwork ile Finans Merkezi'ne komşu olacak!

İstanbul Finans Merkezi'yle birlikte artan yoğun ofis talebini karşılamak amacıyla bir projeye daha imzasını atıyor. Ağaoğlu, 345 bölümden oluşan Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor.

Ağaoğlu My Towerland kampanya detayları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen My Towerland Residence projesinde toplam 3 bin 500 adet daire yer alıyor. İşte Ağaoğlu My Towerland kampanya detayları...

Ali Ağaoğlu Ayten Alpar ile Bağdat Caddesi'nde dönüşüme giriyor!

Ayten Alpar’la birlikte kentsel dönüşüm işine giren Ağaoğlu, İstanbul’un lüks caddelerine el attı. ‘Limitsiz bir bütçeyle yola çıkan’ ortaklar, Bağdat Caddesi’nde dört bina ile işe başladı, Etiler ve Ulus’a da bakıyorlar..

Ağaoğlu My Newwork'te 350 milyon dolar hasılat bekleniyor!

Ağaoğlu ofis pazarının en gözde ilçelerinden Ataşehir'de yeni bir projeye imza atıyor. İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesindeki 'Ağaoğlu My Newwork' projesinde 350 milyon dolar hasılat bekleniyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım!

Ağaoğlu Maslak 1453 ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinde daire fiyatları 385 bin lira ile 3 milyon 71 bin lira arasında değişiyor...

ağaoğlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Haberi

ağaoğlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, “Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nin gayrimenkul fazının geliştirmesinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Biz projenin tabir yerindeyse donanımını geliştiriyoruz. Bu projenin yazılımının da yani düzenlemelerinin de bizim geliştirme hızımıza yetişmesi ülkemizin çıkarına olacaktır. Dün katılımcılarla bir kez daha Dubai Finans Merkezi’ni gezdik. 3 senede verilen teşvik ve mekanizmalarla nasıl finans merkezi olduklarını anlattılar. Finans merkezleri sağlanan teşviklerle çekilen uluslararası aktörlerle bulundukları ülkeye büyük ekonomik fayda sağlıyorlar....