10 / 05 / 2024

ağır vasıta satışları

ağır vasıta satışları

Üçüncü köprü, yeni havaalanı ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin ağır ticari vasıta pazarını yüzde 25 oranında büyütmesi bekleniyor...

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

ODMD açıkladı! 2023'te satışları en çok artan ve azalan otomobil markaları neler? 

Türkiye’de 2023’te 11 ay itibarı ile otomobil satışlarında tüm zamanların rekoru yaşanırken, sadece üç markanın satışlarında düşüş yaşandığı kaydedildi. Türkiye’de faaliyet gösteren 18 marka pazarın üzerinde, 18 marka ise pazarın altında satış rakamına ulaştığı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları..

Elektrikli otomobil satışları ikiye katlandı: Elektrikli araçta 10 kat artış!

Türkiye otomotiv pazarında, sene başından beri süren rekor trendi Ekim ayında da sürdü. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Ekim ayına ilişkin tüm verilerini açıkladı. Elektrikli otomobil satışları ikiye katlandı.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Otomobil alacaklar dikkat! Satışlar hız kesti! İkinci elde fiyatlar düşecek mi?

Yatırımcının çıkış yaptığı otomotiv piyasasında rekor satışların dönemi sona erdi. Bayilerdeki sipariş kuyruğunun erimesiyle Ağustos'ta satışların 80 bin seviyesinde olması öngörülüyor. Peki otomobil fiyatları düşecek mi? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gardenia Ayvalık projesinde konut satışları başladı. Peki Gardenia Ayvalık'ta hangi tip konutlar var? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla!

Fu Yapı tarafından hayata geçirilen Fu Idealife projesi 124 daire ile 8 bloktan oluşuyor. Proje 17 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel  yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla satışa sunuldu.

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ağrı Patnos’ta 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Patnos’ta 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

ağır vasıta satışları Haberi

ağır vasıta satışları


Üçüncü köprü, yeni havaalanı ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin ağır ticari vasıta  pazarını yüzde 25 oranında büyütmesi bekleniyor. Projelerde her gün 10 bini aşkın kamyonun çalışacağı tahmin ediliyor. Bu süreçte yıllık satış adedi 50 bine çıkabilir.


İSTANBUL'A yapılması öngörülen üç dev proje en çok kime yarayacak diye sorarsanız, bu sorunun yanıtı muhtemelen, “kamyon pazarına” olacaktır. İstanbul’da inşa edilmeye başlanan üçüncü boğaz köprüsü ve temel atılması için gün sayan üçüncü havaalanının yanı sıra önümüzdeki aylarda inşasına başlanması beklenen “Kanal İstanbul” projesi, kamyon satışlarına doping ettkisi yaratacak. Yılda 30-35 bin adetlik satış hacmine sahip olan ağır ticari araç pazarının, söz konusu projeler nedeniyle 50 bin adetlere ulaşması bekleniyor. Üstelik bu sattış rakamının 10 yıl boyunca devam edeceği tahmin ediliyor.


HAFRİYATÇILAR İÇİN ÖNEMLİ

Kanal...