29 / 04 / 2024

ağrı afet konutlarında su sıkıntısı

ağrı afet konutlarında su sıkıntısı

TOKİ tarafından sel felaketinden etkilenenler için yapılan ve 20 bloktan oluşan 388 afet konutunda 1 yıldan bu yana oturan aileler suların hiç akmadığını belirtirken her gün 1 kilometre uzaklıktaki dağdan evlerine su taşımaktan yakındı...

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

ağrı afet konutlarında su sıkıntısı Haberi

ağrı afet konutlarında su sıkıntısı

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde TOKİ tarafından sel felaketinden etkilenenler için yapılan ve 20 bloktan oluşan 388 afet konutunda 1 yıldan bu yana oturan aileler suların hiç akmadığını belirtirken her gün 1 kilometre uzaklıktaki dağdan evlerine su taşımaktan yakındı.



Doğubayazıt Devlet Hastanesi yanındaki Yılanlı Köyü'nde 2010 yılındaki selden zarar gören 388 aile için Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yaptırıldı ve geçen yıl anahtarları teslim edildi. İçme suyu ve kanalizasyon bağlantısı yapılmayan konutlardaki içme suyu ve kanalizasyon sorununa Ağrı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü veya Özel İdaresi'nin sahip çıkmadığı belirtildi. Doğubayazıt Belediyesi'nin de konutların kırsal alanda olduğunu gerekçe göstererek sorunla ilgilenmediği kaydedildi.


İçecek bir damla su bulamadıklarını belirten afetzedeler, her gün bidonlarla 1 kilometre yürüyerek dağdan su getirdiklerini anlattı. Doğubayazıt Kaymakamlığı ile...