30 / 07 / 2024

ağrı eleşkirtte su borcu fazileri silindimi

ağrı eleşkirtte su borcu fazileri silindimi

Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, bugüne kadar çeşitli nedenlerle su borçlarını ödemeyen abonelerin borçlarını kapatabilmeleri ve her ay düzenli olarak ödeme yapmaları için birikmiş su borçlarının faizlerini belediye meclis kararıyla affetti...

Mağdur ev sahibinden çağrı: Boş evinizi kiraya vermeyin, davalıksanız 'evim gasp ediliyor' diye suç duyurusu yapın!

Mağdur ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasını talep ediyor ve düşük kiralar sebebiyle zor durumda olduklarını belirtiyor. Kiracısı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi 'Boş evinizi kiraya vermeyin' dedi. İşte ev sahiplerine yapılan o çağrı...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Betona su katan müteahhitler için Deprem Vakfı Başkanı Erdik’ten çok önemli çağrı!

Asrın büyük deprem felaketinin ardından binalardan alınan örnekler daha incelemeye gitmeden bile ‘pes’ dedirtirken, özellikle inşaatlarda kullanılan betona su katılması meselesi ile ilgili çok önemli bir çağrı geldi.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Eleşkirt’te 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut kampanyası ‘Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Eleşkirt 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Shakira vergi kaçırma suçundan ifadeye çağrıldı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, İspanya'da vergi kaçırma suçlamasından mahkemede başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermeye çağrıldı.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

ağrı eleşkirtte su borcu fazileri silindimi Haberi

ağrı eleşkirtte su borcu fazileri silindimi


Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, bugüne kadar çeşitli nedenlerle su borçlarını ödemeyen abonelerin borçlarını kapatabilmeleri ve her ay düzenli olarak ödeme yapmaları için birikmiş su borçlarının faizlerini belediye meclis kararıyla affetti.


Açıklamalarda bulunan Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, her ay ev kirası, telefon faturası ödeme alışkanlığı gibi abonelerin su parasını ödemelerini de alışkanlık haline getirmelerini sağlamak için vatandaşlara kolaylık getirdiklerini söyledi. İçilebilir su kaynaklarının dünya genelinde hızla azaldığını, vatandaşların su kullanma alışkanlıklarını gözden geçirmeleri gerektiği ifade eden Sebahattin Sarı, “1 milyon 150 bin lirayı bulan su borçlarını tahsil edebilmek için belediye meclisi kararıyla 2 bin 150 abonenin birikmiş su borcu faizlerini kaldırdık”...