03 / 05 / 2024

ağrı ramazan etkinliği takvimi

ağrı ramazan etkinliği takvimi

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Depremde ağır hasar alan işletme sayısı açıklandı!

Deprem bölgesindeki esnaf işletmelerinin yüzde 50,49'unun ağır hasarlı olduğunu belirten TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en büyük isteğinin hibe desteği verilmesi ve mevcut borçların 2 yıl süreyle ertelenmesi olduğunu söyledi.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

İzmirli depremzedelerden kredi için çağrı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Ednan Arslan düzenledikleri basın toplantısında  depremzedelere verilecek kredi için adım atılması konusunda çağrıda bulundu. 

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan kripto paraların regülasyonu için çağrı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gensler,  kripto para piyasalarını yüksek düzeyde denetleyeceklerini dile getirerek  Kongre'ye kripto para piyasasının regülasyonu için kaynak sağlanması konusunda çağrı yaptı.

Zimbabveli gençlerden konut inşası için Türk yatırımcılara çağrı!

Afrika'da bulunan Zimbabve ülkesinin 2 milyon konut ihtiyacı bulunuyor. Ülkede bulunan gençler yatırım için Türk yatırımcılara çağrıda bulundu.

Avrupa Birliği'nden İsrail'e yeni yerleşimleri durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçme çağrısı yaptı.

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "700 bini aşkın kamu işçimizin ilave tediyeleri bugün hesaplara yatırılıyor." dedi.

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

ağrı ramazan etkinliği takvimi Haberi

ağrı ramazan etkinliği takvimi


882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek. Ağrı Turizm haritası ve Ağrı'nın Turizm Rehberi stand ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü'nde stand açrığı Fuarın ramazan ayı boyunca ziyaretçilere açık olması bekleniyor. 


Ağrı...