01 / 05 / 2024

Ağrı Valiliği satılık apartman

Ağrı Valiliği satılık apartman

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 7 adet apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 670 bin 611 TL olarak belirlendi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Ağrı Valiliği'nden 9.6 milyon TL'ye satılık 7 apartman!

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 7 adet apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 670 bin 611 TL olarak belirlendi.

Ağrı'da 9.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 224 daireli 7 adet apartmanı 9 milyon 670 bin 611,65 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ağrı Valiliği satılık apartman Haberi

Ağrı Valiliği satılık apartman

Ağrı Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 7 adet apartmanı 9 milyon 670 bin 611 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 19 Eylül'de gerçekleşecek.

T.C. AĞRI VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINDAN

1-Mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait taşınmazın 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddeleri uyarınca satılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.

2- İhale yukarıda belirtilen tarihte saat 10.00’da başlayıp, Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır.

3- İhale ile ilgili şartname ve ekleri Ağrı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında mesai saatleri içerisinde görülebilir ve T.C. Vakıflar Bankası Ağrı Şubesinde bulunan TR 8800 0150 0158 0078 8604 7822 nolu vakıf hesabına 1.000,00 TL şartname bedeli yatırarak yatırıldığına dair belgeyi vakfa ibraz ederek temin edilebilir.

4- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için:
a) Nüfus...