06 / 05 / 2024

Ağrıda satılık sanayi dükkanı

Ağrıda satılık sanayi dükkanı

Ağrı Eleşkirt'te bulunan 3 adet sanayi dükkanı, Eleşkirt İcra Dairesi tarafından 30 Nisan 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Ağrıda satılık sanayi dükkanı Haberi

Ağrıda satılık sanayi dükkanı

Ağrı Eleşkirt'te bulunan 3 adet sanayi dükkanı, Eleşkirt İcra Dairesi tarafından 3 milyon 573 bin 960 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazlar 75 metre uzunluğunda olup, İhale açık artırma usulüyle Halk Eğitim Merkezi'nde yapılacaktır.


TAŞINMAZIN Özellikleri;


Özellikleri: Ağrı İl, Eleşkirt İlçe, 101 Ada no, 4-5 Parsel no,. Remikanyolaltı Mahalle/Mevkii, Mollasüleyman Köyünde bulunan tarla vasıflı taşınmazlar bir borç nedeniyle açık artırma suretiyle satılacaktır. (4 Parselde kain tarla vasıflı 16.200 m2 alanlı 1/1 hisseli ve 5 Parselde kain tarla vasıflı 22.200 m2 alanlı 1/1 hisseli taşınmazlar) Taşınmazlar üzerinde üç adet 75 m. uzunluğunda 24 m. eninde, bir adet 45 m. uzunluğunda 24 m. eninde- sanayi dükkanları bulunmaktadır. Tapu kaydında belirtilmediği halde söz konusu parseller üzerinde yaklaşık 11 yıl önce yapılmış toplamda 6.480 m2 kapalı alan bulunmaktadır....