10 / 05 / 2024

ağrıya ceylan bırakılacak

ağrıya ceylan bırakılacak

Gaziantep Erikçe Ceylan Üretme İstasyonunda yetiştirilen 13 dişi erişkin, 4 dişi yavru, 9 erkek erişkin ve 2 erkek yavru olmak üzere 28 ceylan, Ağrı Dağı'na bırakılmak üzere Iğdır'a getirildi. 

Mağdur ev sahiplerinden Cumhurbaşkanına çağrı: Bizi bir bürokratımız dinlerse seviniriz! 

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık taleplerini ve yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

BİM'de Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak!

BİM 6 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de bu hafta  Kütahya Porselen 48 parça yemek takımı 2 bin 249 TL'ye, 30 parça çatal kaşık bıçak takımı 1.179 TL'ye satılacak.

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın buna bakın! Hesaplara yatırılacak 15 bin 991 TL için son gün bugün!

Yastık altında parası olanlar her şeyi bırakın hemen buna bakın... Hesaplara yatırılacak olan 15 bin 991 TL için son gün bugün...

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar serbest bırakılsın çağırısı!

Ekonomist Özgür Demirtaş euro ve dolar kurunun peş peşe rekor kırmasının ardından doların  27 TL'de euronun ise 30 TL'de yatay kalmasına değinerek ''döviz serbest bırakılsın'' çağrısında bulundu. 

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

Her dediği tek tek tutan İslam Memiş Euro'nun 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Her şeyi bırakıp hemen bu tarihe bakın!

Her dediği tek tek tutan İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Euro'nun 30 TL olacağı tarihi açıkladı. Her şeyi bırakıp hemen bu tarihe bakın...

Gümüşün tam 20 TL olacağı tarihi her dediği tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Her şeyi bırakın hemen bu tarihe bakın!

Yatırımcılar tarafından tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüşün tam 20 TL olacağı tarihi her dediği tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Her şeyi bırakın hemen bu tarihe bakın...

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

ağrıya ceylan bırakılacak Haberi

ağrıya ceylan bırakılacak

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü doğaya yaban hayvanı bırakma çalışmaları kapsamında Ağrı Dağı ceylanlarla tanışacak.


Gaziantep Erikçe Ceylan Üretme İstasyonunda yetiştirilen 13 dişi erişkin, 4 dişi yavru, 9 erkek erişkin ve 2 erkek yavru olmak üzere 28 ceylan, Ağrı Dağı'na bırakılmak üzere Iğdır'a getirildi. 


Aralık ilçesindeki Kazım Karabekir Tarım İşletmesi arazisinde bulunan alıştırma bölgesine konulan ceylanlar, adaptasyon sürecini tamamladıktan sonra Ağrı Dağı'na bırakılacak. 


Doğaya salınacak ceylanlar, üzerlerine takılan takip cihazıyla her dakika izlenecek ve avlanmamaları için de avcılara bilgi verilecek.


Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Iğdır Orman ve Su işleri Müdürü Mete Türkoğlu, uzun zamandır Ağrı Dağı'nda ceylan türüne rastlanmadığını belirterek, bu ceylanların getirilmesinde emeğe geçen herkese teşekkür ettiğini...