29 / 04 / 2024

AGT Ağaç fabrikaları

AGT Ağaç fabrikaları

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

İş arayanlar için büyük fırsat! Başvurular açıldı

Türkiye Şeker Fabrikaları işçi alımına devam ediyor. Son olarak Türkiye Şeker Fabrikaları 115 işçi alımında bulunacağını açıkladı. İşçi alımının hangi şehirlerde ve pozisyonlarda olacağı da duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına tam bin geçici işçi alacağı öğrenildi.

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Umman’da fabrikaları Türkler inşa edecek!

Umman ile protokol anlaşması imzalayan Gebze OSB ülkede 11 milyar dolar yatırımla sanayi bölgesi inşa edecek. 

TÜRKŞEKER'a ait taşınmazlar satışa mı çıkarıldı?

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye (TÜRKŞEKER)  ait olan taşınmazlar için tartışılcak iddia ortaya atıldı. İddialara göre hükümet TÜRKŞEKER'e ait taşınmazlara yönelik satış işlemini onayladı. 

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Girit tarafından açıldı.

AGT Ağaç fabrikaları Haberi

AGT Ağaç fabrikaları

Antalya'da 1984 yılında kurulan ve bugün Antalya OSB'de ağaç bazlı ürün sektöründe 300 bin metrekarelik fabrikasında yıllık 500 bin metreküp üretim yapan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş. yeniden büyük bir yatırıma hazırlanıyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre MDF, MDF laminant parke, panel ve profil ürünleriyle hem iç piyasada, hem de yurt dışında sektörünün en büyükleri arasında yer alan firma, üretiminin yüzde 45'ini ihraç ediyor.

İhracattan elde ettiği güçle, ekonomik krizi fırsata çeviren AGT, önümüzdeki yıl üçüncü çeyrekte hizmete girecek iki büyük yatırımı için çalışmalara başladı. Firmanın toplamda 130 milyon Euro yatırımla, ikinci MDF fabrikasıyla birlikte biyokütle enerji üretim tesisi hizmete girecek. 

AGT İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Güven, AGT'nin 2014 yılındaki ilk MDF yatırımıyla sektörde ciddi bir...