21 / 05 / 2024

agt ısıya dayanıklı kapı

agt ısıya dayanıklı kapı

AGT' nin otel ve rezidans projeleri için özel olarak ürettiği yangına ve dumana dayanımlı yeni kapı modeli Block, 120 dakikaya kadar yangın ve dumanı geçirmiyor..

1940 yılında dar gelirli aileler için dayanıklı ucuz evler inşa edilmiş!

1940 yılında tahta, dayanıksız ve saz gibi yerlerde yaşayan aileler için ucuz ve dayanıklı evlerin yapılmasına karar verilmiş. 

Deprem dayanıklılık testi başvuruları günde 300'den haftada 10'a düştü!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen deprem felaketinden sonra büyük bir artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşandı. 

İzmir hızla dönüşüyor: Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak!

İzmir’de 6 bölgede 8 etap halinde süren yaklaşık 820 bin metrekarelik dev bir alanda depreme dayanıklı yeni mahalleler oluşturuluyor. Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak ayrıldı.

1933 yılında şehir yolları daha dayanıklı yapılacak!

1933 yılında şehirlerde yapılan yolların kısa süre içinde bozulmasından dolayı belediye bundan sonra daha dayanıklı yol yapılmasına karar vermiş.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli? Tek tek sıralandı! 

Ev alacakların son zamanlarda en çok dikkat ettiği konular arasında depreme dayanıklı olup olmaması yer alıyor. Peki depreme dayanıklı konut almak için nelere dikkat edilmeli?

Uzmandan karot testi uyarısı: Eviniz depreme dayanıklı mı? Aman dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye’nin pek çok bölgesinde bina dayanıklılık testlerine talep yağmıştı. Ancak depremden 2 ay sonra talepler durdu. Uzman isimden son dakika uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı? 70 metrekare 2+1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev depreme dayanıklı mı değil mi? sorusu prefabrik yapılarla ilgilenen kişiler tarafından sıkça sorulmaktadır. Prefabrik konutlar, depreme karşı güvenilir yapılardır.

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra rekor talep alan çelik ev fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları ne kadar? 2023 çelik ev fiyat listesi...

agt ısıya dayanıklı kapı Haberi

agt ısıya dayanıklı kapı

Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticisi AGT, iç mekanlar için modem alternatifler sunan kapı modellerini yeni ürünlerle genişletmeye devam ediyor. AGT' nin otel ve rezidans projeleri için özel olarak ürettiği yangına ve dumana dayanımlı yeni kapı modeli Block, 120 dakikaya kadar yangın ve dumanı geçirmeyerek güvenlik kavramım bir adım öteye taşıyor. Modem görünümü ve üstün teknik özellikleriyle öne çıkan AGT Kapı ailesinin yeni üyesi Block, ünlü tasanmcı Şule Koç'un imzasını taşıyor.AGT'nin 30,60,90 ve 120 dakikaya kadar yangına ve dumana dayanımlı olarak ürettiği yeni kapısı Block'da yangın performansı IFC, VVarrington ve Chiltren Fire gibi dünyanın en önde gelen uluslararası akredite yangın laboratuarlanndan test kanıtlı olan Halspan Kapı Setleri kullanılıyor.Üstün yangın performansının yanı sıra benzersiz akustik yalıtiımyla benzerlerinden sıyrılan AGT Block,...