27 / 04 / 2024

ağva roman konutları

ağva roman konutları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Şile Belediyesi'nin gerçekleştirdiği toplu konut projesinde İstanbul Ağva'da yer alan 88 konut, 88 Roman aileye kura çekilişi ile teslim edildi.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Deprem konutlarının maliyeti 100 milyar dolar! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Günlük 1.500 liraya çalışacak işçi bulamadıklarını aktaran Özhaseki, deprem konutlarının maliyetinin 100 milyar dolar olduğunu açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı! Deprem konutları 3 ya da 4 katlı ve 3+1 olarak yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması! Yeni konutlar işte böyle yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremden etkilenen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem son acı bilançoyu bildirdi hem de deprem bölgesinde yeniden inşa edilecek konutların ne şekilde yapılacağı hakkında bilgiler verdi.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Ağva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Ağva Merkez Mahallesi, 3772 ada, 15 parsele ( Eski: 586 parsel ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

Sel bölgelerinde inşa edilmesi planlanan konutların akıbeti mecliste!

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilmesi planlanan konutları TBMM gündemine taşıdı. Baltacı, konuya ilişkin soru önergesi verdi.

ağva roman konutları Haberi

ağva roman konutları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Şile Belediyesi'nin gerçekleştirdiği toplu konut projesinde Ağva'da 88 konut, 88 Roman aileye kura çekilişi ile teslim edildi. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. 4 yıl önce verdiğimiz sözle yolumuza devam ediyoruz. Roman kardeşlerimizin daha medeni ve insani koşullarda yaşamaları gerekiyor dedik ve üzerimize düşeni yaparak bugünlere geldik" dedi. 


Habertürk...