02 / 05 / 2024

ahlat iskelesi ne zaman bitecek

ahlat iskelesi ne zaman bitecek

İhalesi gerçekleştirilen yeni Ahlat iskelesi yapım hazırlıklarına başlandı. İskelenin 2016 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

Bitlis Ahlat TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman yapılacak?

Bitlis Ahlat TOKİ 2019 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Mudanya İskelesi Bursalıların hizmetinde!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Bitlis Ahlat İskelesi'nin inşaatı başlıyor!

İhalesi gerçekleştirilen yeni Ahlat iskelesi yapım hazırlıklarına başlandı. İskelenin 2016 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Kabataş Martı Projesi için 4 soru!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) Kabataş Iskelesi'ne yapılan Martı Projesiyle ilgili yazılı bir açıklamayla beraber 4 soru sordu.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Bartın Amasra'ya yolcu limanı ve yat limanı iskelesi yapılacak!

Geçtiğimiz yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak.

Urla Villaları'na güneşlenme iskelesi yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a armağan edildiği ileri sürülen Urla Villaları sakinleri için “özel haremselamlık güneşlenme iskelesi” yapılıyor. Koya, yapılaşma bakanlık izniyle gerçekleştirilecek.

Bitlis Ahlat AVM ne zaman açılacak?

Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje deniz otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İnşaat işçileri sendika girişimi talepleri için kampanya başlattı!

İnşaat İşçileri Sendika Girişimi, talepleri için imza kampanyası başlattı. Eyleme aileleriyle katılan işçiler, Boğa heykelinden Kadıköy Vapur Iskelesi' ne yürüyerek, "İnşaat işçisi köle değildir" sloganları attı.

ahlat iskelesi ne zaman bitecek Haberi

ahlat iskelesi ne zaman bitecek


İhalesi gerçekleştirilen yeni Ahlat iskelesi yapım hazırlıklarına başlandı. Ahlat Kaymakamı Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Sayın A.mümtaz Çoban ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Adana Bölge Müdürü Naci Serter beyefendi ile birlikte iskelenin yapılacağı yerde keşif ve incelemelerde bulundu. Yeni yapılacak olan iskele (T) şeklinde olup çelik konstrüksüyon kazıklar ile sabitlenip orta kısım ahşap olacak şekilde taşarlandı. Uzun kısmı 35 m uzunluğunda 4 metre genişliğinde (T) kısmı 15 m uzunluğunda 4 metre genişliğinde, 4 merpenli, dekoratif güvenlik halatlı olarak yapılacak. İskelenin 2016 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.




Ahlat...