05 / 05 / 2024

Ahmet Akçelik

Ahmet Akçelik

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında tapular Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na geçecek iddiası! Yasa ile neler değişiyor?

Çarpık kentleşme, göç gibi sorunların yanı sıra deprem gibi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalan İstanbul'un nasıl dönüşeceği merak konusu oldu. İşte TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Efe Akçelik'in konuya ilişkin açıklamaları..

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

JPMorgan yıl sonu Merkez Bankası tahminini yükseltti!

JPMorgan Türkiye Başekonomisti Fatih Akçelik yaptığı açıklamada 2023 yıl sonu politika faizi tahminlerini yüzde 35'ten yüzde 40'a yükselttiklerini dile getirdi.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Evini ısıtmak isteyen vatandaş servet ödeyecek! İşte rakamlar...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğal gaz, odun, kömür ve tüp gaz fiyatlarının bu yıl el yakacağını ve vatandaşın büyük sorun yaşayacağını söyledi.

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, sanayi ve konutta elektrik sıkıntısının yaşanacağını, krizin kapıda olduğunu iddia etti.

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam mı geliyor? Son dakika! Opet, PO, Total, Shell 22 Haziran 2022 fiyat listesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, motorinin litresinin 40 TL'yi aşacağını ileri sürdü. Akın, yeni fiyatlar için Ağustos ayını işaret etti. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Korkunç iddia! Mazotun litresi 40 TL olabilir...

Ekonomist Devrim Zelyut'a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, mazotun litresinin 40 TL olabileceğini söyledi.

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Benzin ve motorine gelen zamların ardından otobüs fiyatları tavan yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan hükümete tepki geldi.

Elektriğe yeni zam sinyali! Resmen tarih verildi! Elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe yeni zam gelebileceğine dikkat çekti. Peki elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne zaman zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşa bir şok daha: "Elektriğe zam gelebilir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yakın dönemde elektriğe zam gelebileceğini savundu.

Ahmet Akçelik Haberi

Ahmet Akçelik

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayına bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.


İlçede uzun yıllar ticaretle uğraşan 8 çocuk babası Akçelik, Kızılırmak'a 100 metre mesafede bulunan ve içerisinde villa olan 30 dönüm arazisini Türk Kızılayı Kırıkkale Şubesi'ne bağışladı.


Bağış karşılığında huzurevinde yaşaması sağlanan Ahmet Akçelik'e, Türk Kızılayı Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan tarafından altın madalya hediye edildi.


Kaplanhan, Türk Kızılayı Kırıkkale Şubesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Vatandaşımız, belediye emlak değeri 500 bin lira, piyasa bedeli ise 700 bin lira olan arsayı Türk Kızılayına bağışladı. Ahmet amca bağış yapmaya devam edecek, arkadaşlarını yönlendirecek. Bunun karşılığı olarak Ahmet amca huzurevinde kalıyor. Bu yardımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ahmet amca örnek bir davranış sergiledi. Belirli bir limit üzerinde bağış...