17 / 05 / 2024

ahmet ataç kim

ahmet ataç kim

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kimdir? Ahmet Ataç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Ataç ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Ataç...

Eskişehir Tepebaşı kentsel dönüşümü 5 milyon liralık hibe almayı kazandı!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: "Türkiye'den Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin kabul edilen projesi, 20 proje arasından ikinci oldu ve 5 milyon avroluk hibe almaya kazandı" dedi.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ataş tarafından kuruldu. 

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Golf Clup İnşaat ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Ahmet Oğulbalı tarafından kuruldu.

Planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletme ihtimali yok!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Satılmışoğlu’na yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin Sarısu’yu kirletmesi ihtimali yok. Büyükşehir’in bizi ihanetle suçlamasını anlamsız ve yersiz buluyoruz” diye konuştu.

ahmet ataç kim Haberi

ahmet ataç kim

Ahmet Ataç kimdir?

Ahmet Ataç, Eskişehir ‘de doğdu. Maarif Koleji’ni bitirdikten sonra 1969 yılında İstanbul Diş Hekimliği Yüksek Okulu’ndan mezun oldu ve serbest Diş Hekimi olarak çalışma hayatına atıldı.


1986 yılında Eskişehir-Kütahya-Afyon-Bilecik illeri Diş Hekimleri Odası Başkanı seçilen Ataç, 1994-1999 yıllarında Anadolu Üniversitesi Mediko-Sosyal Öğrenci Hastanesi’nde Diş Hekimi olarak görev aldı.


Türk Diş Hekimleri Birliği’nin çeşitli kademelerinde görev alan Ataç, 1996-1997 ve 1998-1999 yıllarında Türk Diş Hekimleri Birliği ‘Etik Komisyonu’ üyeliğine seçildi ve 2004-2009 yılları arasında Türk Diş Hekimleri Biriliği Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.18 Nisan 1999 yılı yerel seçimlerinde DSP listesinden Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı’na seçilen Dt. Ahmet Ataç, 2004 yılına kadar Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.


29 Mart 2009 seçimlerinde aday olduğu DSP’den Eskişehir halkının büyük desteğiyle tekrar Eskişehir Tepebaşı...