04 / 07 / 2024

Ahmet Bülbül kim

Ahmet Bülbül kim

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Bülbül 'Ketsel dönüşüm' çerçeveside Gaziosmanpaşa'ın İstanbul'un en iyi semti olacağı ve yeni bir Nişantaşı'nın doğacağını belirtti.

Bir yılda kiralara yüzde 125 zam! Barınma krizi ve fahiş kiralar yine Meclis gündeminde! 

Enflasyon rakamları açıklandı ve ev sahiplerinin kiracılardan isteyebileceği zam yüzde 65,07 oldu. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, kira krizini Meclis gündemine taşıdı ve ev sahibi olmanın da kiracı olmanın da imkansız hale geldiğini belirtti. İşte o açıklama...

Temmuz 2024 emekli zamlarında kök maaş tehlikesi! Milyonlarca emekli düşük zam alabilir! 

Emekli vatandaşların gözleri Temmuz 2024 zammındayken, Doç. Dr. Okan Güray Bülbül'den söz konusu zamlarla ilgili çok önemli bir açıklama geldi. Doç. Dr. Okan Güray Bülbül açıklamasında emeklilerin kök aylıkları nedeniyle zam alamayabileceğini söyledi 

Gayrimenkul uzmanı Ahmet Büyükduman soruyor: Boş ev vergisi ne kadar olmalı?

Konut kiralarındaki fahiş artışlar Maliye'yi harekete geçirdi. Konut piyasasındaki fahiş fiyatın önüne geçmek için boş ve vergisi alınacak. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ahmet Büyükduman vatandaşlara 'boş ev vergisi ne kadar olmalı?'' diye sordu.

Dr. Ahmet Büyükduman kira değişimleri ve TÜFE enflasyonunu paylaşarak sordu: Hangisi daha gerçekçi?

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden kira değişimleri ve TÜFE enflasyonunu paylaşarak, hangisinin daha gerçekçi olduğunu sordu. İşte Ahmet Büyükduman'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Yapı ruhsatı alınan konutların büyüklüğü azalırken, Ahmet Büyükduman'dan çarpıcı tespit geldi: Konutta da şirinkflasyon!

Yapı ruhsatı alınan konutların büyüklüğü azalırken,  Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Ahmet Büyükduman'ın X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Hükümetin yaptığı TOKİ konutlarındaki mağduriyet Millet Meclisi'nde! 

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın TOKİ konutları ile ilgili konuştu ve vatandaşların mağduriyetlerini anlattı. Bülbül, Aydın TOKİ projesinde 800 TL'lik taksit ödemesinin neredeyse asgari ücret rakamına dayandığına dikkat çekti. İşte detaylar...

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bülbül tarafından kuruldu.

Konut sektöründe şimdi de 'Proje tamamlanır mı?' korkusu başladı

Konut sektörünü değerlendiren Rams Global’in Başkanı Devran Bülbül, son zamanlarda bazı projelerde “acaba tamamlanır mı” diye bir korku oluştuğunu aktardı.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ahmet Bülbül kim Haberi

Ahmet Bülbül kim

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri kentsel dönüşüm için "rantsal dönüşüm", "cepsel dönüşüm" gibi hoş olmayan gibi tabirler kullanılarak işin öneminin yadsınmaya çalışıldığını belirterek, "Eğer Gaziosmanpaşa'da bir rant varsa bu ranttan vatandaşımız yararlanacak. Vatandaşlarımız bize güvensin, amacımız onları mağdur etmeden yerinde dönüşümü gerçekleştirmek" dedi. İlçede gerçekleşen kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Bülbül, Gaziosmanpaşa'da halkı, belediyeyi ve yatırımcıyı bir araya getiren bir modelleme yaptıklarını vurgulayarak, bu modellemede vatandaşı hiçbir bedel ödemeden daire sahibi yaptıklarını kaydetti.Bülbül, yerinde dönüşüm gerçekleştirdiklerini, vatandaşın herhangi bir yere taşınmak zorunda kalmadığını ve evininin standardının çok üstünde bir yuvaya kavuştuğunu ifade ederek, "Yaptığımız kentsel dönüşümün üç ayağı var. Bunlardan biri hak sahibi yani vatandaşlarımız. İkincisi Gaziosmanpaşa Belediyesi ve GOPAŞ adında kurduğumuz şirket. Üçüncüsü de...