29 / 04 / 2024

Ahmet Çınar kim

Ahmet Çınar kim

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar kimdir? Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çınar, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Çanakkale Valisi Ahmet Çınar...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 42 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Öztürk, Ahmet Selman Kızılok ve Mustafa Debik ortaklığında kuruldu.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşümün karşısında duramayız!

Hürriyet Gazetesi'nden Çınar Oskay bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj yaptı. İşte çok konuşulacak o röportaj...

TOKİ'den Zonguldak Karapınar'a 128 yeni konut!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesine 128 adet konut inşa edilecek. Belediye Başkanı Ahmet Aydın, TOKİ konutlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ahmet Çınar kim Haberi

Ahmet Çınar kim

Ahmet Çınar kimdir?

Ahmet Çınar, 1966 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde doğdu. 1983 yılında Kahramanmaraş Endüstri Meslek Lisesi ve 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.


1990 yılında 79. dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Antalya-İbradi, Mardin-Dargeçit, Afyon-Sultandağı, Diyarbakır-Silvan Kaymakamlığı; Siirt, Amasya, Bilecik Vali Yardımcılığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, 2004-2007 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kontrol ve Kültür Dairesi Başkanlığı, İGDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği ile BİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2007-2009 tarihleri arasında Başbakan Yardımcısı Sayın Nazım Ekren’in Özel Kalem Müdürlüğü, 2010-2012 tarihleri arasında TİKA’nın Ukrayna Program Koordinatörlüğü ve Adana İli Seyhan İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


Anılarını yazdığı “Herşeyi Yazamadım” adlı bir kitabı ve “Surhay” adlı bir romanı yayınlanmıştır. Aynı zamanda Tiyatro eserleri de bulunmaktadır.


03.05.2013 tarihinde Çanakkale Valiliği‘ne atanan...