04 / 05 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar Yeni Kayseri projeleri neler

Ahmet Çolakbayrakdar Yeni Kayseri projeleri neler

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede kurulacak ‘Yeni Kayseri’yi verdiği görsel brifing ile basın mensuplarına anlattı. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Ahmet Çolakbayrakdar Yeni Kayseri projeleri neler Haberi

Ahmet Çolakbayrakdar Yeni Kayseri projeleri neler

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede kurulacak ‘Yeni Kayseri’yi verdiği görsel brifing ile basın mensuplarına anlattı. Ortayol Projesi ve Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yerinde anlatan Başkan Çolakbayrakdar, gazetecileri Zümrüt ve Mevlana Mahallelerine de götürerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Basın mensuplarını özel otobüsle gezdiren Başkan Çolakbayrakdar belediye çalışmalarını 3 ana başlık altında topladıklarını ifade ederek bunları yoğun yaşam alanı olan konutlar, sanayi- ticaret alanları ve hastane, terminal gibi alanlar olarak sıraladı.


“Kayseri’nin 3. Çevreyolu” olarak da adlandırılan Ortayol Çalışmalarını, 17 km’lik yolun tam ortasında anlatan Başkan Çolakbayrakdar,  şehir hastanesinin hizmete girmesiyle yoğun kullanılacak olan güzergahta proje sayesinde trafik sorununun başlamadan bitirildiğini ifade etti. Bugün ihaleye çıkacak taşınmazlar arasında yer alan Akaryakıt istasyonlarının ikisinin de Ortayol üzerinde bulunduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ticaret erbapları...