03 / 05 / 2024

Ahmet Dördüncü gayrimenkul sektörü açıklamaları

Ahmet Dördüncü gayrimenkul sektörü açıklamaları

3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü bu yıl en az 430 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Ev almayı düşünenler dikkat! Gayrimenkul uzmanı açıkladı, fiyatlar işte bu tarihte artacak!

Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki düşüş altıncı ayda da devam ederken kiralamalara da talep azaldı. Peki konut fiyatları ne zaman artacak? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

AB ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 0,5 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,5 daraldı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Türkiye, koronaya rağmen yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlar ile sektörün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği RE360Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın dördüncüsü online olarak düzenlendi.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

Ahmet Dördüncü gayrimenkul sektörü açıklamaları Haberi

Ahmet Dördüncü gayrimenkul sektörü açıklamaları


Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü, 2016’da Türk iş dünyasının büyük bir dayanıklılık testinden geçtiğini belirtiyor ve ekliyor: Avrupa’dan Amerika’dan Türkiye’yi soranlara; 'Bunları siz yaşasaydınız, travmatik bir şekilde paralize olmuştunuz, bizse işimize devam ediyoruz. Bu yıl en az 430 milyon dolar yatırımımız var' diyorum. 



3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu, 2016’yı dolar bazında yüzde 4-5 büyümeyle tamamladı. Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü, Türk iş dünyasının geçen yıl büyük bir dayanıklılık testinden geçtiğini ve bunu başarıyla tamamladığını söylüyor. Dördüncü, “15 Temmuz’un ertesi günü bir şey olmamış gibi alışveriş merkezlerimizi açtık. Yatırımlara ara vermedik. Bu yıl 430 küsur milyon dolarlık yeni yatırımımız var” diye ekliyor. 


 2016 zor bir yıldı. Akkök Grubu nasıl geçirdi 2016’yı?


2016 çok türbülanslı...