16 / 05 / 2024

Ahmet Emin Yalman Yalısı

Ahmet Emin Yalman Yalısı

2000 yılında vergi borcundan dolayı darboğazda olan Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, sahibi olduğu Büyükada'daki Gazeteci Ahmet Emin Yalman'ın köşkünü 150 milyar liraya (3 bin 540 adet altın parası) satışa çıkaracakmış.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman Vaniköy'deki yalılarına yerleşti!

Bir süredir İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman İstanbul'a dönüş yaparak Vaniköy'deki yalılarına yerleşti. 

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Emak Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emak Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 885 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Koçoğlu tarafıdan kuruldu.

Kentsel dönüşümle vatandaşlar kurtulacak!

Olay Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde " En önemli yasada kentsel dönüşüm nasıl rantsal dönüşüm haline geldi?" başlıklı yazısına yer verdi.

Bursa’daki inşaatlar için yeni plan iptali krizini ‘imar devrimi’ çözüyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşe yazısında Bursa’da imar planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizinin çözümünün imar devrimi olduğunu anlattı. İşte Ahmet Emin Yılmaz’ın o yazısı…

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Bursa'daki kentsel dönüşümde artık Büyükşehir yetkili!

Olay Bursa köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün köşesinde "Dönüşümde yeni dönem" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Bursa Soğanlı'daki dönüşüme Barcelona modeli mimari!

Olay gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın o yazısı...

Bursa hızlı tren projesinde son durum!

Olay Bursa köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün köşesinde "Vali açıkladı: Huzlu tren projesi çöpe gitti, sıfırdan yapılıyor!" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının devamı..

Ahmet Emin Yalman Yalısı Haberi

Ahmet Emin Yalman Yalısı



150 milyara gazeteci köşkü


Eylem Türk


    Elindeki antikaları satarak ekonomik darboğazdan çıkmaya çalışan Turing bu yeterli olmayınca mülklerini de satmaya basladı. Vergi cezalarının 300 milyar liraya yaklaştığını söyleyen Çelik Gülersoy, "Büyükada'daki konağı 150 milyar liraya satarak borcumuzun yarısını ödemeyi planlıyoruz" dedi.

    Kurumda yaprak dökümünün başladığını söyleyen Gülersoy, isletmelerinin iflasın eşiğine geldiğini, vergi cezası nedeniyle hukuk cinayetine kurban gittiklerini belirtti.

    77 yaşındaki Turing'in 10 yıldır vergi ödediğini söyleyen Gülersoy, "Vergi ödemeyelim demiyoruz. Bu yanliş anlaşılmasın. Ancak Maliye, geriye dönük vergi cezasını ödememizi istiyor. Bu ceza, faiziyle gün be gün katlanıyor. Borcumuz 300 milyar lirayı buldu" dedi.

   ...