29 / 04 / 2024

ahmet küçükler kimdir

ahmet küçükler kimdir

Erzurum'un Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekanlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi'nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi....

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Emily Kernan Rafferty kimdir? Emily K. Rafferty kaç yaşında?

Emily Kernan Rafferty, müzelerin önde gelen isimlerinden biri olarak tanınan bir yönetici ve kültür aktivistidir. Metropolitan Sanat Müzesi'nin ilk kadın başkanı olan Emily K. Rafferty kimdir? İşte ayrıntılar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

ahmet küçükler kimdir Haberi

ahmet küçükler kimdir


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler: "Geleneği koruyarak modern ve çağdaş bir kente doğru şehrimizi dönüştürmeye devam edeceğiz."


Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir semtinde yaptırılan Mevlana Vadisi tamamlandı. Yenişehir'in gözde mekanlarından biri olan Mevlana Vadisi, Çat Yolu'nu Palandöken ilçesine bağlayan Mevlana Caddesi'nin sağ tarafındaki alan üzerinde inşa edildi. İnsan ve doğa konseptliyle tasarlanan proje, KUDAKA'nın Erzurum, Erzincan ve Bayburt bölgesindeki en başarılı projesi seçilmişti.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, bir yatırımı daha tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.


"Hamd olsun, bir yatırımı daha tamamladık." diyen Başkan Küçükler, "Doğa, çevre ve yaşama dair bütün beklentilere cevap veren Mevlana Vadisi yaklaşık 50 dönüm alan üzerinde kuruldu. Vadimiz, şehrimizde sosyal hareketliliğe katkı sağlayacak gözde mekanlardan biri olarak hizmet verecek," şeklinde konuştu.


İçerisinde kapalı oturma mekanı,...