18 / 05 / 2024

ahmet Türkyılmaz kim

ahmet Türkyılmaz kim

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Toplantısı Avcılar İnşaat'ta düzenlendi. Kentsel dönüşümle ilgili son gelişmeler değerlendirildi..

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Element Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Element Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Emir Yılmaz ve Orhan Turgay ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Bursa'daki hızlı tren projelerinde son durum ne?

Olaycom yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Bursa'daki hızlı treni ve Gemlik trenini kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Hızlı tren engeli aştı, hızlandırılmış inşaat başlıyor: Bu defa olacak mı?' başlıklı yazısı...

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi kuruldu!

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

ahmet Türkyılmaz kim Haberi

ahmet Türkyılmaz kim

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Toplantısı Avcılar İnşaat'ta düzenlendi. MÜSİAD İzmir İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz başkanlığında toplanan inşaat ve çevre sektör kurulu üyeleri kentsel dönüşümle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Türkyılmaz, "İnşaat ve özellikle kentsel dönüşüm konusunda büyük şehirlerde ve İzmir'de neler yapılabilir, İzmir'i nereye taşıyabiliriz gibi konuları görüştük" diye konuştu. 


Sabah...