03 / 05 / 2024

Ahmet Yalçın kim

Ahmet Yalçın kim

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Fuat Yalçın tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenler, Çifte Havuzlar Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villaların adresi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı!

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor. İçerisinde 146 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villa yerleşim merkezi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.

Hakan Yalçın: Büyükçekmece İstanbul'un en önemli villa yerleşim yeri olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Büyükçekmece Bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul’un en önemli villa yerleşim merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Bina inşaat harcını kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde yapılan ilave ve tadiller de dahil her türlü bina inşaatı, inşaat veya tadilat ruhsatı bina inşaat harcına tabi tutuluyor. Peki bina inşaat harcını kim öder?

Yalın Evler Göktürk adres bilgileri!

Dairelerin teslimlerinin Ağustos 2014'de gerçekleşeceği Yalın Evler Göktürk adres bilgileri şu şekilde: İstanbul Caddesi No:56 Göktürk Eyüp/İSTANBUL. Proje, 39 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Yalın Evler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor...

Ahmet Yalçın kim Haberi

Ahmet Yalçın kim

Ahmet Yalçın kimdir?

03.04.1977 tarihinde Ankara’da doğan Ahmet Yalçın; 2001 yılında Bilkent Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat bölümünden mezun olmuştur. 1998–2001 yılları arasında AYKAÇ A.Ş. bünyesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak gayrimenkul danışmanlığı ve değerlemesi başta olmak üzere ortaklık ve mesleki / ticari faaliyetlerinde bulunan YALÇIN; 2005 yılında gerekli ve yeterli mesleki bilgi ve tecrübe birikiminin ışığı altında MAY GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş’ de kurucu ortak olmuştur. 


Halen anılan şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Bankalar, kamu kurum ve kuruluşları ile özel şirketlere ait tarla, arsa, mesken, işyeri,  fabrika, iş merkezi, benzinlik,  tatil köyü, beton santrali ve otel vasıflı taşınmazlar olmak üzere çok sayıda rapora imza atmıştır. 


SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansına sahip olan YALÇIN; evli ve 1 çocuk babası olup, çok iyi derecede İngilizce...