17 / 05 / 2024

Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi

Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın desteğiyle Trabzon Sürmene’de yaptırılan “Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi”, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen törenle hizmete girdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekliye zam için tarih verdi!

Emekli zammı gündemde yer almaya devam ediyor. Yapılan son zamlar emekliyi mutlu etmedi. Emekliler maaşlarına bir artış beklerken güzel haber Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Polisan Holding’e CFO’su Ahmet Çağaşan Yılmaz oldu!

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği TBMM'de konu oldu!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği'nin çeşitli hükümlerini meclis gündemine taşıdı. Yılmaz sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu..

Ziya Yılmaz: Devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulmalı!

DAP Holding Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin tanıtılması konusunda yeni öneride bulundu. Yılmaz , devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulup 40 ülkede Türkiye tanıtımı yapılmasını önerdi, Yılmaz, "Bu sayede 15 milyar dolarlık gayrimenkul satılır" dedi. .

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Türk mimar Ahmet Yılmaz'ın büyük başarısı!

ATÇILIK konusunda dünyanın en önemli ülkelerinden biri olan Hollanda’da Milli Binici Efe Siyahi’nin çiftliği Carpe Diem, Türk mimar Ahmet Yılmaz tarafından dizayn edildi. Mimar Yılmaz, Binicilik Hollanda Milli Takımı antrenörünün kendi çiftliğini de çizeceklerini söyledi.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Trabzon Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi açıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın desteğiyle Trabzon Sürmene’de yaptırılan “Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi”, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yılmaz Erdoğan evinin bahçesine çim saha yaptırdı!

Yılmaz Erdoğan, futbol oynayan oğlu Rodin için, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aldığı evinin bahçesine özel çim saha yaptırdı, Erdoğan, oğluyla birlikte çim sahada idman yapmayı da ihmal etmiyor.

Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Haberi

Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, iş adamları olarak ellerini taşın altına koyup ülke için eğitim yatırımı yapılmasının büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “geleceğin dünyasında rekabet edebilmemiz için en önemli varlığımız gençlerimizin eğitimine destek vermemiz şart“ dedi.


Türkiye’nin, gayrimenkul ve turizm alanlarındaki yatırımlarıyla öncü şirketleri arasında yer alan DAP Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEM-DER) projesine destek vererek yeni bir kurumsal sosyal sorumluluk projesine imza attı. 


Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaptırılan Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle 20 Mayıs 2016 Cuma günü düzenlenen törenle eğitime açıldı. 


Engelli öğrencilere hizmet verecek merkez, bin metrekare alan üzerinde 8 derslik ve atölyeden...