19 / 05 / 2024

ahmet zorlu izmir ticaret odası

ahmet zorlu izmir ticaret odası

İzmir Ticaret Odası (İZTO) aralık ayı meclis toplantısına katılan Zorlu, iş hayatı boyunca Türkiye'de ilkleri yaptığını belirtti. Zorlu, sanayici - devlet işbirliğini önemsediğini söyledi..

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Ankara, İstanbul, İzmir açıklaması: Bu üç ilde yakın sürede deprem var mı?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Ankara, İstanbul, İzmir illerindeki deprem beklentisini açıkladı. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

İzmir'deki Zorlu Gökdeleni yine gündemde: ŞPO'dan izin vermeyin uyarısı! 

ŞPO İzmir Şubesi, imar planlarına aykırı olduğu mahkeme kararıyla belirtilen Zorlu Projesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesinin mahkeme kararının uygulanmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İzmir depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok uyarı: '6 şiddetinde deprem...'

Türkiye depremlerle sallanmaya devam ediyor. Dün akşam İzmir'de gerçekleşen deprem bölge hakkını korkuttu. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan deprem sonrası flaş bir açıklamada bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan İzmir uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'in deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, 6.5-7 büyüklüğündeki depremin en çok etkileyeceği ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Mimarlar Odası İzmir Şubesi: Zorlu Konak projesinin tadilat ruhsatı iptal edilsin!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Zorlu Konak projesine verilen tadilat ruhsatının iptalini talep etti.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Ahmet Ercan: İzmir'de 5.7 ile 6 arasında beklenen artçı deprem henüz olmadı!

Deprem Uzmanı Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece İzmir'de yaşanan depremin 30 Ekim’de Sisam’ın 12 kilometre kuzeyinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin artçısı olduğunu söyledi.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Ahmet Ercan: İzmir'de yıkılan binaların ortak yanları çok!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, gerginliğin, kırığın Ege Denizi'nin bulunduğu tarafta toplandığını, büyük artçıların Türkiye kıyılarında değil de bu bölgede olacağını belirtti. 

ahmet zorlu izmir ticaret odası Haberi

ahmet zorlu izmir ticaret odası

İzmir Ticaret Odası (İZTO) aralık ayı meclis toplantısına katılan Zorlu, iş hayatı boyunca Türkiye'de ilkleri yaptığını belirtti. Zorlu, sanayici - devlet işbirliğini önemsediğini, Güney Kore'nin bu konuda iyi bir örnek olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:


"Sanayisiz bir ülke, bir Türkiye düşünemiyorum. Tarım, turizm, hizmet sektörü de lazım ama sanayisiz bir ülke olmaz. Sanayide istihdam, ihracat var. Türkiye 6 milyar dolar tablet ve telefon ihraç ediyor. Artık bizim kendimize inanmamız lazım. Türkiye 1 milyon otomotiv üretimi yapıyor, 200 binini içeri satıyoruz. Biz ürettiğimiz 100 televizyondan 90'ını ihraç ediyoruz, 10'u iç pazara. Beyaz eşyadan 80'ini ihraç ediyoruz. Biz kendi ürettiğimize inanmıyoruz. Türkiye emeklemesinden çıkmıştır, koşmaya başlamıştır. Bizim artık kendimize inanmamız lazım. Biz niye yerli kullanmıyoruz, hiçbir noksanımız yok."


Dünyada ekonomik savaş olduğunu, Türkiye'nin...