18 / 07 / 2024

aıc holding one work işbirliği

aıc holding one work işbirliği

AIC Holding, üçüncü havalimanının inşaat ve işletmesi için İtalyan şirketi One Works ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor...

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı IC Holding’e mi satılıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın IC Holding’e satılacağı ileri sürüldü. İşte ikinci pisti bugün açılan havalimanının satışı ile ilgili detaylar...

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

Araç almak isteyenler dikkat! Büyük oyun deşifre oldu! Mağdurlar arasında hakimler ve savcılar da var!

Geçen sene Sinop’ta bir araç alım satım şirketi kuran H.C ile A.C pek çok kişiye araç sattı. H.C ile A.C, bölgede tanınan isimlerle fotoğraflar çekerek halkın güvenini kazandı. Fakat araç almak isteyen 87 kişi ne araçlarını alabildi ne de verdikleri paraları kurtarabildi.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Yada Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Yada Eğitim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Aşıcı Yalı tarafından kuruldu.

Samsung'dan güncelleme müjdesi!

Galaxy F12 modeli, 2021 yılında piyasaya sürüldü ve şimdi kullanıcılar One UI 5.1 güncellemesini indirebiliyorlar.

Reel sektörün finansal risklerine dikkat! Şartlar böyle giderse şirketler küçülmek zorunda kalacak!

Seçim öncesi ekonomideki tablo hiç de iç açıcı değil. Başta KOBİ’ler olmak üzere şirketler yüksek kredi maliyetleri nedeniyle finansmana erişmekte sıkıntı yaşarken, yurt içi ve yurt dışı konjonktürün iyileşmemesi halinde reel sektörü zor günler bekliyor.

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

aıc holding one work işbirliği Haberi

aıc holding one work işbirliği

AIC Holding, İtalya’nın büyük inşaat gruplarından One Works şirketi ile üçüncü havaalanı inşaatı ve işletmesi için işbirliği yapacağını bugün kamuoyuna duyuracak. Ortaklık için teklif İtalyanlar tarafından geldi. One Works şirketi havalimanı bölgesine yapılacak metronun da inşaatını üstlenmek...