05 / 05 / 2024

aıg güvenli yuvam

aıg güvenli yuvam

Konut sigortası ile evlere tam güvence sağlayan AIG Sigorta, Güvenli Yuvam poliçesi, konut içerisinde yer alan misafirleri de kapsıyor...

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Uzmanlar, depreme karşı güvenli bina inşa etmenin yöntemini açıkladı!

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremi’nin üzerinden bir yıl geçti. Deprem yaraları sarılmaya devam ederken, çıkarılan en büyük ders ise 'depreme karşı güvenli binalar' oldu. Peki depreme karşı güvenli binalar nasıl inşa edilir,  hangi kriterleri taşımalı? İşte detaylar...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Bina kimlik sistemi sayesinde daha güvenli konutlar yapılacak!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, Enerji Kimlik Belgesinin ardından Deprem Kimlik Belgesi uygulamasının da hayata geçirilmesi ile daha güvenli bir yaşam alanlarının sunulacağını açıkladı.

Japonya'da depremler doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izleniyor! Türkiye'de de böyle olabilir mi? 

Japonya'da 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyada yer alan videoda depremlerin doğa olayı izler gibi güvenli konutlarda izlendiği görüldü. Peki Türkiye'de bu mümkün mü? İşte vatandaşların yorumları...

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Bursa’da kentsel dönüşümle 3000’e yakın güvenli konut inşa ediliyor

Yıldırım Belediyesi, 400 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiği dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesiyle şehirdeki konutları daha modern, güvenli ve sağlıklı hale getirmeye karar vermiştir. Bu kapsamda, belediye toplamda 2.193 konutu yıkarak yerine 2.880 konut inşa edecek.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

aıg güvenli yuvam Haberi

aıg güvenli yuvam
AIG Sigorta, konut sigortasında Güvenli Yuvam uygulamasındaki poliçeyle yangın, hırsızlık, taşıt çarpması, makine kırılması ve doğal afette teminata bakmaksızın limitli felaket nakit teminatı sağlıyor. Bu uygulamada sunulan farklılıklardan biri de Med-Line ambulans hizmetinin, misafirler de dahil olmak üzere konut içinde bulunan herkesi kapsıyor oluşu. Eşya hasarlarında (hırsızlık hasarları dahil) eskime payı düşünülmeden eşyaların yeni değerinin ya da tamir ücreti ödeniyor. Misafirlerin eşyaları da teminat altına...