22 / 07 / 2024

aile ve kira fonu nedir

aile ve kira fonu nedir

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden Primo, bu yıl aile ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturacak. Hedef, 10 yılda 10 milyar $'lık büyüklüğe ulaşmak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! İş arayan gençlere 8367 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş arayan gençlere sosyal yardım ödemesi yapılacağını duyurdu. 8367 TL'lik yardım için başvuru şartları merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen açıkladı. 4.180 TL

Aile ve Sosyal Hizmetlet Bakanlığı tarafından verilen yardımlar vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından resmi bir açıklama yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Çocuklu ailelere yardım müjdesi...

Türkiye’de, çocukların aileleri ile beraber olmalarını sağlayarak gelişimlerine destek olmak amacı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmeti, çocukların sağlıklı bir çevrede büyümelerini ve ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamayı amaçlıyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 2284 TYP personel alımı yapacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde farklı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 2284 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alınacak ve kaç personel alınacağı duyuruldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Ödemeler bayram sonrasında yapılacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuru yapan ailelere bin 900 lira nakit destek veriyor. Ödemelerin bayramdan sonra yapılacağı belirtilirken bu destekten kimlerin yararlanabileceğine dair de bilgiler verildi.

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarı ile hesaplara yatırılacağını kaydetti.

Son dakika! Emeklilere fatura, market ve kira desteği resmen başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’dan emekliye fatura, market ve kira desteği müjdesi geldi. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Elektrik, doğalgaz ve kira ödemeleri için destek! Emekli kart geliyor!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 'emekli kart' düzenlemesinde ayrıntılar belli oldu. Emekliler; elektrik, doğalgaz ve kira ödemelerini artık bu kartla yapacak. İşte ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘kiralık araç’ açıklaması geldi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ‘araç kiralama’ iddialarına ilişkin olarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bakanlığımızın hizmetindeki kiralık araçlara yönelik daha önceki senelerde yapılan sözleşmenin süresinin dolması nedeni ile yeni bir sözleşme imzalanmasına gerek duyulmuştur."

Kira uyarlama ve kira tespit davası arasındaki 4 fark!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında soğuk rüzgarlar eserken pek çok kişi de kira uyarlama ve kira tespit davası arasındaki farkları merak ediyor. İşte kira uyarlama ve kira tespit davası arasındaki 4 fark...

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

aile ve kira fonu nedir Haberi

aile ve kira fonu nedir

Avrupa ve ABD'de yıllardır kullanılan Türkiye'de ise geçen yıl Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) çıkardığı düzenlemelerle altyapısı oluşturulan gayrimenkul yatırım fonlarının geleceğini 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay ve Genel Müdür Erdem Güler ile konuştuk. 24 Gayrimenkul Türkiye'de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden. Primo adını verdikleri fonla işe başlayan şirket bu yıl kişiye özel ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturmayı planlıyor. 


 Yerli ve yabancı yatırımcıların bu fonlara ilgisi var mı?

Son dönemde konut piyasasında yabancı yatırımcıların girişinde büyük handikaplar olduğunu duyuyoruz. Yabancılara yanlış yatırımlar yaptırılıyor. Söylendiğinden çok farklı ev satılıyor. Bu yumurtlayan tavuğu kesmek gibi bir şey. Gayrimenkul sektörü emekleme döneminde. O nedenle de yerli ve yabancı yatırımcıları doğru şekilde sektöre çekmek lazım. Gayrimenkul...