29 / 04 / 2024

aile yaşantısına uygun ev

aile yaşantısına uygun ev

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek, kentsel dönüşümü başarılı hayata geçirmek için öncelikle imar planlarını tamamlamaları gerektiğine dikkat çekti. Gerçek, "Aile siteleri kuracağız." dedi.

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Almanya'da kira krizi büyüyor! Kira gideri hane gelirinin yarısına yaklaştı!

Almanya'da yaşayan vatandaşlar, COVID-19 pandemi döneminden bu yana kiralarını ödemekte zorlanıyor.  Vatandaşların konuta harcadıkları para hane gelirlerinin neredeyse yarısına ulaştı.

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

A101’de Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça klozet takımı 145 TL’ye düştü

A101’den uygun fiyatlı ürün almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos’ta Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça fitilli klozet takımı 145 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

A101’de pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düştü!

A101, indirim konusunda ağustos ayına hızlı bir giriş yapacak. Bu kapsamda, 3 Ağustos’ta pencere sinekliği 29,90 TL’ye, kanatlı kurutmalık 229 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye düşecek. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün hakim karşısına çıktı.

Emlak Konut GYO'nun konut çağrısına talep yağdı!

Emlak Konut GYO’nun, konut talebinin giderilmesi ve fiyatların baskı altına alınması amacıyla orta ve küçük ölçekli yatırımcıya yaptığı ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısına yoğun talep geldi. Kamu ile ortak proje geliştirmeyi isteyen 200’ü geçen yatırımcıdan başvuru geldi.

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Türklerin yaşam şartlarına uygun konutlar yok satıyor!

İnşaat sektöründe 29 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, Türk ekonomisine uygun konut ürettiklerini söyleyerek, ellerindeki tüm konutlarının satıldığını dile getirdi. 

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

aile yaşantısına uygun ev Haberi

aile yaşantısına uygun ev

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Gökhan Gerçek, daha diğer partilerin adayları belli olmadan başladığı seçim kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor. Osmangazi'de oldukça iddialı olduklarını ve seçimi kazanacaklarını ifade eden Gerçek, halkın özlediği 'Milli Görüş' belediyecilik anlayışını Osmangazi'de hayata geçireceklerini dile getirdi. 


"BU SEÇİMDE BARAJ YOK"... 

Yapılan sahte anketlerle bazı partilerin öndeymiş gibi gösterilerek halkın yanlış yönlendirildiğini savunan Gerçek, "Anketlerin nasıl yapıldığını, aktarmaları ve bazı partilerin var olduğu halde nasıl yok gösterildiğini, toplumun nasıl yanlış yönlendirildiğini gördük. Biz anketi halkın içinde yapıyoruz. Şu anda Osmangazi'yi kazanma şansı en yüksek parti biziz. Halk arasında dolaşırsanız MHP'lisinin CHP'lisinin AKP'lisinin dahi Mustafa Dündar ilan edildikten sonra bize açık destekleri var. 

Kendimizi çok şanslı görüyoruz. 

Bursa'da yapılan yerel dürüst anketlerde de yüzde 17'lerden başladık ve şu anda AK...