29 / 04 / 2024

ak parti eyüp belediye başkan adayı remzi aydın

ak parti eyüp belediye başkan adayı remzi aydın

Eyüp’ün hastane ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini kaydeden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde başkan seçilirse Eyüp’e iki tane hastane kazandıracaklarını söyledi...

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

ak parti eyüp belediye başkan adayı remzi aydın Haberi

ak parti eyüp belediye başkan adayı remzi aydın


Eyüp’ün hastane ihtiyacı olduğunu tespit ettiğini kaydeden AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yerel seçimlerde başkan seçilirse Eyüp’e iki tane hastane kazandıracaklarını söyledi.


AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi Osmanlı Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı programda Eyüplü berberlerle bir araya geldi. Kahvaltı programına, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Eyüplü berber ve kuaförler katıldı.


Yaklaşık iki aydır Eyüp’ü tüm sokakları ve caddeleriyle birlikte gezdiğini ve sorunları, yapılan çalışmaları, eksikleri yerinde tespit ettiğini belirten Remzi Aydın, “Berberlerimiz memleket olaylarını çok iyi takip eden, çok iyi okuyan ve anlayan, esnaflarımızın çok önemli bir kesimini oluşturur. Sizler bana göre bu toplumun...