18 / 05 / 2024

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Tütüncü. Giresun Belediyesinin şehri tarihinde görülmedik bir imar felâketine sokacağını iddia etti. Tüttüncü AK Parti'nin karşı çıktığı ve CHP grubunun onayı ile kabul edilen imar planının mahkemeye taşındığını söyledi.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Giresun'da 18 yıl içinde 4 bin 359 konut inşa edildi! 

Son 18 yılda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Giresun'a yapılan yatırımları anlatan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, bu süre zarfında kent genelinde 4 bin 359 konut inşa edildiğini dile getirdi. 

Dönüşüm için fon hazırlığı: Emlak vergisi ve DASK'tan pay alınacak!

AK Part Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, ülkemizde 6 milyon riskli yapıdan söz edildiğini belirterek, kentsel dönüşümde finans modeli hazırladıklarını söyledi. Kılıç, "Finans model emlak vergileri ve DASK'tan alınan paylarla oluşacak" dedi.

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldığını açıkladı...

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Ressam milletvekili Sabri Öztürk'ten 'TOKİ, sanat galerisi yapsın' çağrısı!

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "TOKİ'nin sanat galerileri yapması gerekiyor. O kadar büyük paralar harcanarak yatırımlar yapılıyor. Sanata da bu harcamaların milyonda birini ayırılması lazım" dedi...

Çotanak Stadı'nın yüzde 80'i tamam!

İnşaatı süren 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nda tamamlanma oranı yüzde 80'e ulaştı. AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk, "Stadyumun yüzde 80'i bitmiş durumda, koltukları yerleştiriliyor" dedi...

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun'da 122 bin 700 kişi imar barışından yararlandı!

Giresun'da TOKİ vasıtasıyla 2 bin 452 konut projesini hayata geçirdiklerini belirten Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışı ile de 122 bin 700 Giresunlunun sıkıntısını çözdüklerini söyledi.

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü Haberi

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü. Giresun Belediyesinin şehri tarihinde görülmedik bir imar felâketine sokacağını iddia etti. Belediye Meclisinde görüşmeleri yapıldığı sırada AK Parti'nin karşı çıktığı ve CHP grubunun onayı ile kabul edilen imar planının mahkemeye taşındığını belirten Tütüncü, "Belediyenin bu yanlış uygulamasından mahkeme kararı ile dönüleceğini ümit ediyoruz." dedi. 

Giresun Çevre Derneğinin konuyu mahkemeye taşıdığını vurgulayan Tütüncü, '"Belediye Meclis grubumuzun itirazını dikkate almayan Giresun Belediyesi, maalesef Giresun'u tarihinde görülmedik bir imar felaketi ile karşı karşıya bırakmıştır. Şehrin tam ortasında sınırsız kat yüksekliği verilen binadan tutun da yeşil alanların imara açılmasına kadar birçok yanlışa imza atılmıştır. Giresun'un eşsiz manzarasında âdeta bir gerdanlık gibi duran Torburnu, tam bir şehircilik faciası olarak belediyenin alnına kara bir leke olarak kazınmıştır." diye...