06 / 05 / 2024

ak partnini istanbul projeleri

ak partnini istanbul projeleri

1 Kasım seçimini geride bıraktık... Şimdi gözler İstanbul için verilen sözlerde... Tek başına iktidara gelen AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan megakent için çok önemli projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 

Meral Akşener: İstanbul depreminde tüm Türkiye yıkılır!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM  Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Kuzey Yakası Başakşehir: İstanbul'un en yeşil yakası!

Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ofislerin bugün satışa çıktığı Kuzey Yakası Başakşehir'de ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Başakşehir İstanbul'un yükselen değeri oldu!

İstanbul'un en yeni ve en büyük ilçesi Başakşehir, gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olarak dikkat çekiyor. TEM, 3, Köprü Yolu, Sağlık Kent ve metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması nedeniyle bölgeye olan talep her geçen gün artıyor.

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

Murat Kurum: Başakşehir İstanbul'un hızlı gelişen noktalarından!

Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği Bahçekent Flora'yı lansmanla görücüye çıkardı.

AK Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı!

Adalet ve Kalkınma Partisi' nin, İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti' den yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul' un ilçelerinin belediye başkan adayları şöyle...

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları! 490 bin 300 TL'ye 4+1!

Bulvar İstanbul Başakşehir fiyatları 2+1 daireler 266 bin 600 TL'den başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde dairelerin 36 ay içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor...

ak partnini istanbul projeleri Haberi

ak partnini istanbul projeleri

İstanbul’da 1 Kasım Genel Seçimlerine ilişkin resmi olmayan sonuçlara göre; AK Parti 4 milyon 379 bin 58 oyla birinci oldu. AK Parti’yi sırasıyla 2 milyon 735 bin 969 oy alan CHP, 903 bin 542 oy alan HDP ve 772 bin 211 oy alan MHP takip etti.


AK Parti İstanbul’da çıkardığı 46 milletvekiliyle 2011’deki başarısını yakaladı. Bir önceki seçime göre HDP 4, MHP 2 sandalye kaybederken, CHP ise İstanbul’da 28 olan milletvekili sayısını korudu.

AK Parti’nin tek başına iktidara geldiği ve İstanbul’da oylarını artırdığı 1 Kasım seçimleri sonrası, partinin seçim beyannamesinde yer alan İstanbul ile ilgili vaatlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

7 Haziran öncesi seçim beyannamesinde ve AK Partili siyasilerin söylemlerinde yer alan vaadlerde özellikle dev projeler öne çıkarıldı: Buna göre;

-Demokrasi ve Özgürlükler Adası Projesi...