01 / 05 / 2024

ak portföy gayrimenkul yatırım fonları

ak portföy gayrimenkul yatırım fonları

AK Portföy’ün düzenlediği “Bir Yıldız Doğuyor” başlıklı toplantıda, Türkiye sermaye piyasasının yeni yatırım enstrümanı “gayrimenkul yatırım fonları” her yönüyle ele alındı.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Akfen GYO’nun toplam portföy değeri 5 milyar TL’yi aştı!

2021 yılı ile beraber portföyünü zenginleştiren Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Akfen GYO) attığı adımlar gelirlerini rekor oranda artırdı.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

ak portföy gayrimenkul yatırım fonları Haberi

ak portföy gayrimenkul yatırım fonları

“Bir Yıldız Doğuyor - Yepyeni bir varlık sınıfı: Gayrimenkul yatırım fonları” toplantısı gayrimenkul ve finans sektörü temsilcilerinin katılımıyla Sabancı Center’da yapıldı. AK Portföy’ün düzenlediği organizasyonda yeni regülasyon ile birlikte kurulmasının önü açılan Gayrimenkul Yatırım Fonları çeşitli başlıklarda ele alındı.


Bloomberg TV Haber Koordinatörü Cüneyt Başaran’ın moderatörlüğünde düzenlenen panele; AK Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler, JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, AMSTAR Türkiye Kıdemli Başkan Yardımcısı Zafer Baysal, PwC Partneri Avukat Umurcan Gago, ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım panelist olarak katıldılar. SPK Daire Başkanı Esra Ada Vural’da konuklar arasındaydı.


Finans sektörünün uzmanlığı  gayrimenkul’deki fırsatlarla birleşiyor!

Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler açılış konuşmasında, gayrimenkul’ün bir varlık sınıfı olarak Türkiye’de oldukça talep görmesine karşın, buna dayalı finansal...