06 / 05 / 2024

Akar Yapı adres

Akar Yapı adres

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Osman Üner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İş Merkezi'nde kuruldu.

Konut satışlarının yılın 2. yarısında artması bekleniyor!

Konut sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar, konut satışlarının yılın 2. yarısında artması beklediklerini söyledi.

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Aliakar tarafından kuruldu.

Yakapark Kartal'da teslimler Ekim 2023'te!

Gayrimenkul sektöründe uzun senelerdir faaliyette bulunan Akar Yapı Grubu, İstanbul Kartal’da, oksijen deposu Aydos Ormanları’nın yanında Yakapark Kartal projesini hayata geçiriyor. Satışların başladığı projede teslimlerin Ekim 2023'te yapılması planlanıyor.

Şakar Müteahhitlik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şakar Müteahhitlik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Şakar tarafından kuruldu.

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Şahin Erdoğan ve Hüseyin Koç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Kartal, Esentepe Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Akar Yapı adres Haberi

Akar Yapı adres

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Osman Üner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Akar Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; YAPI DENETİM 1-   Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen,imar plânına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.    


Akar Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İş Merkezi,...