17 / 05 / 2024

Akbük koyu ihale

Akbük koyu ihale

Muğla ilinin Göcek Bölgesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kiralanacak ve yapılaşmaya açılacak Bedri Rahmi, Akbük, Göbün ve Küçük Sarsala Koyları için Muğlalı çevrecilerden tepki geldi. İhale yoluyla kiralanacak koylar için dava açılacak.

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

İki yıldır ihaleye çıkmayı bekleyen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda son dakika gelişmesi! Yeniden ihale yapılacak...

2022'de çıkılan ihale ile yeterli teklif alamayan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için tekrar ihale yapılacak. 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Milli Emlak Şefliği, o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi satılacak!

Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan 3 adet arazinin satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak araziler için 13 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 5 taşınmaz satılacak!

Bayburt İl Özel İdaresi, Bayburt’ta 5 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlar için 15 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Kon Mirando Akbük ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kon Mirando Akbük projesinde ön talep süreci başladı. Projede toplam 89 adet konut bulunuyor. Peki Kon Mirando Akbük'te konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Akbük koyu ihale Haberi

Akbük koyu ihale

Dalyan İztuzu'ndaki çevrecilerin avukatı Berna Ulutaş, Akbük ve Taşkaya koylarının ihalesinin yarın (26 Mart), Göbün ve Küçük Sarsala koyunda ise ihalelerin 27 Mart’ta yapılacağına dikkat çekerek şunları söyledi: “Bu alanların mesire yeri yapılmasıyla ilgili iptal davası açacağız. Mesire yeri olarak tescil edilmelerine karşıyız. Ayrıca ihaleleri de takip edeceğiz. Daha önce buralar 2-3 yıllığına işletmeye veriliyordu. Şimdi 29 yıllığına verilmelerini çok uzun buluyoruz. Bakanlık denetleyeceğini söylüyor ama para cezası kesmesi etkili değil.


'BİLAKİS ORMANLARI KORUYOR'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Veysel Eroğlu’nun, Göcek koylarının ihaleyle kiralanması ilişkin yaptığı  “Bu alanlar sadece vahşi doğa için değil, aynı zamanda insanlarımızın istifadesine sunulması içindir. Orada koşu alanları, dinlenme mekanları olması gerekir. Bunlar ormanı tahrip etmiyor bilakis ormanı koruyor” açıklamasına da çevreciler tepki gösterdi.


İŞLETMEYLE KORUNAMAZ

Ege Çevre Platformu...