17 / 05 / 2024

Akçaabat Su ve Atıksu Projesi

Akçaabat Su ve Atıksu Projesi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinin içme suyu problemini ortadan kaldıracak olan Akçaabat Su ve Atıksu Projesi'nin yapım çalışmalarına başlandı. Akçaabat ilçesinin Aykut Mahallesi'nde düzenlenen törenle çalışmalara start verildi.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Akıllı telefonlarla kontrol edilebilen Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı A101 kampanyasına dahil oldu.  İşte herkesin beklediği Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı cihazın özellikleri ve piyasadaki diğer satış noktalarındaki fiyat listesi

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik! Demir fiyatları çakıldı, beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir, beton ve çimento fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen indirimlerden sonra inşaat demiri çakıldı. Beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor.

Giyilebilir teknoloji ürünü Xiaomi Akıllı Saatler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Gelişen teknoloji, insanların yaşamlarını daha kolay ve pratik hale getiren ürünlerin geliştirilmesini de beraberinde getiriyor. İşte o ürünlerden Xiaomi Akıllı Saatleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Zengin tarafından kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Akçaabat Su ve Atıksu Projesi Haberi

Akçaabat Su ve Atıksu Projesi

Akçaabat ilçesinin Aykut Mahallesi'nde düzenlenen törenle çalışmalara start verilirken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçiioğlıı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, TİSKİ Genel Müdürü Recep Koksal ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri,Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (1PA) yetkilileri ve yüklenici firma olan MPE Mühendisliğin yetkilileri törende hazır bulundu. 


Törende konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen. Işıklar suyunu Akçaabat'a getirmek için çalışmalara ilk olarak 1994 yılında başlandığını kaydederken. "İlk etütleri o zaman yaptık. İller Bankası'na projesini yaptırdık. Ancak hayata geçiremedik. Bu bizim için bir sevdaydı. Işıklar'daki bu santralin suyu göze suyudur. Bu bölgede bu kadar debisi çok bir göze suyu yoktur. Bu proje için 2007 yılında AB'ye başvurduk. Şimdi gerçekleştiriliyor" dedi. 


Akçaabat'ın su sorununun artık...