29 / 04 / 2024

akçansa 100+Beton ödülü

akçansa 100+Beton ödülü

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

akçansa 100+Beton ödülü Haberi

akçansa 100+Beton ödülü

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.


Akçansa’nın, dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü için Betonsa markasıyla özel olarak geliştirdiği 100+Beton adlı ürün, Amerikan Beton Enstitüsü (ACI) tarafından düzenlenen Concrete Construction Yarışması’nda birincilik ödülüne değer bulundu. Beton dünyasındaki en yaratıcı ve yenilikçi projelerin ödüllendirildiği yarışmada Akçansa, alt yapı kategorisinde rakiplerini geride bırakarak zirveye oturmayı başardı. Akçansa’ya ödülü, 24 Ekim’de ABD’de düzenlenecek bir törenle takdim edilecek.

100+Beton literatürde yerini aldı


Akçansa, dünyanın en geniş, en uzun, 322 metreyi aşan ayak yüksekliğiyle aynı zamanda en yüksek betonarme asma köprüsü...