28 / 04 / 2024

Akçansa SAP ödül

Akçansa SAP ödül

Türkiye’nin lider yapı malzeme şirketi Akçansa, 18. kez düzenlenen SAP Kalite Ödülleri 2013 kapsamında ‘Bulut Bilişim’ kategorisinde Mozaik uygulamasıyla birincilik, Orta Uygulama Kategorisinde ise ‘Satın Alma’ projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü..

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

Şehirlerde yeşil dönüşüm ve akıllı bina dönemi!

Akıllı şehir uygulamaları ve yeşil dönüşüm son zamanlarda sektör temsilcileri tarafından sıkça konuşulan ve gündeme getirilen konulardan. Peki akıllı şehirler nasıl yapılmalı? İşte akıllı şehir ve yeşil dönüşümün ayrıntıları...

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Akçansa FAVÖK değerini 90 milyon TL’ye yükseltti!

Akçansa 2020 yılının 2'inci çeyreğinde 4 kıtaya yaptığı üstün ihracat performansıyla FAVÖK değerini yüzde 20 yükselterek 90 milyon TL’ye ulaştı.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Akçansa SAP ödül Haberi

Akçansa SAP ödül

İş ve teknoloji dünyasının en önemli ödülleri arasında yer alan SAP Kalite Ödülleri’nde Akçansa rüzgarı esti. Akçansa, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 20 Eylül Cuma günü gerçekleşen ödül töreninde, Bulut Bilişim ve Orta Uygulama kategorilerinde iki ödül birden kazanmanın gururunu yaşadı.


Bulut Bilişim kategorisinde ‘Mozaik’ uygulamasıyla birincilik, Orta Uygulama kategorisinde ise ‘Satın Alma’ projesiyle ikincilik ödülüne layık görülen Akçansa, çimento ve hazır beton sektöründe SAP Kalite ödüllerine layık görülen tek şirket olma unvanını elde etti.


Mozaik uygulamasıyla birinci olan ve altın madalyaya hak kazanan Akçansa, sektördeki başarısını bir kez daha tescilledi. Mozaik uygulamasıyla kazanılan ödülü Akçansa adına alan İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Timur, iş yaşamını kolaylaştıran ve çalışanların tüm bilgilere hızlıca ulaşabilecekleri Mozaik sistemini hayata geçirmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Mozaik...