30 / 04 / 2024

Akçeşme Tesisleri arazi inşaat

Akçeşme Tesisleri arazi inşaat

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Yazlık ilçede arazi sahibi olmak isteyenlere müjde! Çeşme'de 1.559 metrekarelik arazi satılıyor! 

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Germiyan Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. Peki Çeşme Germiyan'da yer alan arazinin fiyatı ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Akçeşme Tesisleri arazi inşaat Haberi

Akçeşme Tesisleri arazi inşaat

Birinci derece koruma altında olan Salda Gölü’nün halk plajı yanında, Akçeşme Tesisleri’nde, 70 kişilik pansiyon inşasına başlandığı ileri sürüldü. 

Cumhuriyet'ten Bülent Ecevit'in haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yapılacağı açıklanan Salda Gölü Millet Bahçesi Projesi’ne birçok kesimden tepkiler gelmeye devam ederken ve açılmış davalar da henüz devam ediyor. Buna karşın gölün kıyısındaki halk plajı yanında ve Millet Bahçesi Projesi’nin bitişiğinde bulunan Gürcan ailesine ait kafe-restoran işletmesinde hummalı bir inşaat çalışmasının yapıldığı iddia edildi. 

Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisindeki çalışmada 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun inşa edildiği ileri sürüldü. 

STK'lardan Salda Gölü talebi: Millet bahçesi projesi iptal edilmeli!

Salda Gölü'nde millet bahçesi inşaatında 'huntit'...