25 / 07 / 2024

Akdamar\'ın çevresi 150 bin liraya güzelleşecek

Akdamar\'ın çevresi 150 bin liraya güzelleşecek

Van'daki Akdamar Kilisesi'nin çevre düzenlemesine 150 bin lira harcanacak

İnşaat sektöründeki ara elaman sıkıntısı projeleri geciktiriyor! Aylık 150 bin TL'ye eleman bulunamıyor!

İnşaat sektöründe yaşanan ara eleman sıkıntısı bazı projelerin de gecikmesine sebep oldu. Mimarların 40 ila 60 bin lira arasında maaş aldığını kaydedilirken, 150 bin TL'ye kaynakçı bulunamadığı belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KOBİ'lere müjdeli haber! 150 milyon liraya kadar kredi kullanılabilecek

Bakan Şimşek, kredi garanti sistemi kapsamında KOBİ başına kullanılabilecek azami kredi garanti limitlerini artıracaklarını belirterek, 150 milyon liraya kadar kredi kullanabileceklerini açıkladı.

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Torku ihracatını 5 yılda ikiye katlamayı hedefliyor

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Torku markasıyla 40'tan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, "150 milyon dolarlık ihracatımız var, 5 yıl içinde bunu 300-400 milyon dolara çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

Babalar Günü'nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

Halk Bank Babalar Günü’nü de unutmadı. Belli alanlarda yapacağınız harcamalarda hemen 150 TL ParafPara kazanın! İşte detaylar!

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Steam yine yaptı yapacağını: Ücretsiz 150 TL değerinde bir oyun daha veriyor! Kampanyayı kaçırmayın!

Küresel popüler dijital oyun satış platformlarından Steam ücretsiz bir oyun daha veriyor! 30 Mart'a kadar geçerli olan kampanyadaki oyunun değeri ise 150 lira. Bu fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar…

İndirimli market alışverişleri için, kartınız olması yeterli! İşte yapmanız gereken çok basit

Market harcamalarınızı 150 TL indirimle almak artık mümkün. İndirimi kazanmak için o kartı asla cebinizden çıkarmayın.

1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun

Gram altın 1,150 TL seviyesini geçerek yeni rekor denemelerine devam ediyor. Yatırımcılar ise gram altının ne kadar olacağını araştırıyor. 1.150 TL'yi geçen gram altın şimdi bu kadar olacak! Gram altının geleceği rakam resmen belli oldu! Altını olanlar koşun...

Florya, Yeşilköy ve yakın çevresindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Florya, Yeşilköy ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Merkez 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Silivri ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Taşkın Alanı Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Akdamar\'ın çevresi 150 bin liraya güzelleşecek Haberi

Akdamar\'ın çevresi 150 bin liraya güzelleşecek

Vaspurakan Kralı 1'inci Gagik tarafından Van Gölü'ndeki aynı adı taşıyan adanın üzerine 915- 921 yılları arasında yaptırılan Akdamar Kilisesi, 2006'da 4 milyon liraya restore edilip, 29 Mart 2007'de anıt müze olarak açıldı. Kilisenin çevresindeki din adamlarına ait 34 oda ise projede bulunmadığı için restore edilmedi. Van Valisi Münir Karaloğlu, kilisenin 12 Eylül 2010'da ibadete açılabileceğini açıkladı. Bunun üzerine kilise çevresinde bulunan ve düzenlemesi yapılmayan bölümler için de harekete geçildi.
Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Akdamar'ın çevresi 150 bin liraya güzelleşecek

Van Gevaş ilçesindeki Akdamar Adası'yla aynı adı taşıyan tarihi kilise, çevre düzenlemesiyle seneye başlaması planlanan ibadete hazırlanıyor.Vaspurakan Kralı 1. Gagik tarafından 915- 921 yılları arasında yaptırılan Akdamar Kilisesi, 2006 yılında 4 milyon liraya restore edilip, 29 Mart 2007'de anıt...