19 / 05 / 2024

akenerji ıfc kredisini ödedimi

akenerji ıfc kredisini ödedimi

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, International Finance Corporation arasında imzalanan Kredi Sözleşmesi uyarınca kullanılan kredinin geri ödenmesi amacıyla Türkiye'de faaliyet gösteren bankalardan kredi alarak ödemeyi yaptı...

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Fc Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fc Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Çelik tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Kredisini ve kredi kartı borcunu ödeyemeyen 167 bin vatandaş daha yasal takibe alındı!

TBB Risk Merkezi verilerine göre; 2022'nin Mayıs ayında bireysel kredisini ve kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşen kişi sayısı yükseldi. İşte detaylar...

En avantajlı taşıt kredisini hangi banka veriyor?

Sıfır ve ikinci el araç fiyatları el yakarken, vatandaşlar "En avantajlı taşıt kredisini hangi banka veriyor?" sorusuna yanıt arıyor. İşte taşıt kredisini en uygun veren bankalar...

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Fc Tesis Yönetim Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Çelik tarafından kuruldu. 

En uygun kredisini hangi banka veriyor?

Konut kredisi faiz oranları ev alacak vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki en uygun kredisini hangi banka veriyor?

En uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

Kredilerde faiz indirimi kampanyası özellikle konut kredilerinde çok talep gördü. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank’ın başlattığı kredi faiz indirimlerine özel bankalar da katılmıştı.  Peki güncel oranları en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor…

En uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

En düşük konut kredisi faiz oranının yüzde 1.55 oranında olduğu ve en yüksek konut kredisi faiz oranının ise yüzde 2.77 oranında olduğu görülüyor. Peki en uygun konut kredisini hangi banka veriyor?

En hesaplı konut kredisini nasıl seçeceğiz?

Yükselen konut kredisi faiz oranlarına karşı başlatılan faiz kampanyası konut alımlarını kolaylaştırıyor. Peki, en hesaplı konut kredisini nasıl seçeceğiz? Kredi çekerken dikkat edilmesi gerekenler sizler için araştırıldı.

Vatandaş konut kredisini bıraktı, peşin ve senetli satışa yöneldi!

Türkiye İstatistik Kurumu Ekim 2018 konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Vatandaş konut kredisini bıraktı, daha uygun olan peşin ve senetli satışa yöneldi" dedi...

akenerji ıfc kredisini ödedimi Haberi

akenerji ıfc kredisini ödedimi


Akenerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


13.01.2014 ve 16.01.2014 tarihlerinde yapılan kamu açıklamalarımızla, Şirketimiz ile International Finance Corporation  arasında imzalanan Kredi Sözleşmesi uyarınca kullanılan kredinin geri ödenmesi amacıyla Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların biri ya da birkaçı nezdinde kredi kullanımına karar verildiği ve ilgili kredilerin kullanıldığı bildirilmiştir.


Bu kapsamda, 22.01.2014 tarihinde IFC kredisinin tamamı geri...