12 / 05 / 2024

akfen grubu selim akın

akfen grubu selim akın

Akfen Grubu, Ankara İncek Loft projesini % 32 kâr garantili olarak metrekaresi 3 bin liradan satışa sunmuştu. Hazirandaki genel seçim sonrasında yapılacak %15'lik zamla projede metrekare fiyatı 4 bin 100 liraya çıkacak.

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Accor’dan Akfen GYO’ya destek!

Akfen GYO’nun portföyünde bulunan 15’i Türkiye’de ve 4’ü Rusya’da olmak üzere 19 oteli işleten Accor Grubu ile aralarındaki kira sözleşmesi revize edilerek Akfen GYO lehine iyileştirildi.

Akfen GYO'nun sermaye artırımından 450 milyon TL'lik fon!

Akfen GYO'nun 243 milyon 66 bin 196 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, Hamdi Akın'a tahsisli olarak 101 milyon 580 bin 136 adet B grubu pay ihraç edilmiş ve söz konusu ihraçla 450 milyon 2 bin fon sağlandı. 

Akfen GYO'dan 66 bin 196 adetlik yeni pay alımı!

Akfen GYO, 4,04 TL'den tahsisli olarak ihraç edilecek 59 milyon 66 bin 196 adet B grubu yeni paylarla ilgili olarak SPK'nın 7 Ocak 2021 tarihli onayladığı ihraç belgesi yayınlandı. 

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Akfen Holding'de Selim Akın dönemi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, aynı zamanda Akfen Holding'in yeni CEO'su oldu..

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

akfen grubu selim akın Haberi

akfen grubu selim akın


Selim Akın Akfen Grubu, İstanbul'un ardından Loft markasını taşıdığı Ankara İncek'teki 1200 konutluk İncek Loft projesinde 705 konutun satışını gerçekleştirdi. Ancak satıştan daha çok projede verilen 'prim garantisi' modeli dikkat çekti.Grup, 24 Nisan 2014'te projenin lansmanda reklam yüzü olarak belirlediği ekonomist Deniz Gökçe ve manken özge Ulusoy ile 'teslim tarihine kadar geçecek 2 yılda yüzde 32 kâr elde etme garantisi' vermiş, bu model sektörde çok konuşulmuştu. Akfen'in patronu Hamdi Akın da bu modeli, "Halka arz gibi satış politikası hazırladık. Satışa çıkarken hangi tarihte...