03 / 05 / 2024

Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav

Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav

Akfen HES’in Trabzon Köprübaşı mevkiindeki Yağmur HES projesi üretime başladı

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Akfen Holding'de Selim Akın dönemi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, aynı zamanda Akfen Holding'in yeni CEO'su oldu..

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Haluk Kayabaşı Kibar Holding'in CEO'su olacak!

Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Mart ayı sonu itibariyle görevinden ayrılacak.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Levent Çakıroğlu Koç Holding'in yeni CEO'su oldu!

Koç Holding CEO olarak görev yapmakta olan Turgay Durak'ın 31 Mart'tan itibaren emekliye ayrılacak olması nedeniyle, söz konusu göreve Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun atanacağını duyurdu.

Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu olacak!

Koç Holding’de direksiyon Turgay Durak’tan Levent Çakıroğlu’na geçiyor. 2008’den bu yana Arçelik Genel Müdürü olarak görev yapan Çakıroğlu, 31 Mart’ta holdingin yeni CEO’su olacak.

İDO halka açılıyor!

Akfen Holding CEO'su Süha Güçsav, İDO'nun halkına arzına ilişkin açıklamalarda bulundu. CNBC-E'ye konuşan Güçsav, diğer şirketlerinde olduğu gibi İDO'da da halka arz planlarının olduğunu söyledi.

Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav Haberi

Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav

Akfen Holding’e bağlı Akfen Hidroelektrik Santrali Yatırımları A.Ş.'nin ortaklığı olan BT BORDO Elektrik Üretim'in, Trabzon ili, Köprübaşı Mevkii’nde bulunan 8,48 MW kurulu güç kapasitesine sahip YAĞMUR HES Projesi, 27 Kasım 2012 saat 24:00 itibariyle enerji üretimine başladı. Yağmur HES’in yıllık 36,21 GWs elektrik üretmesi bekleniyor.


Konuya ilişkin açıklama yapan Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav, ‘Yatırım programımıza uygun olarak tamamlanan hidroelektrik santrallerini ticari enerji üretimi için devreye almaya devam ediyoruz. Yağmur HES ile birlikte enerji üretimi yapan 11 hidroelektrik santralimizde toplam 141,8 MW kurulu güç kapasitesine ve yıllık toplam 620,8 GWs üretim kapasitesine ulaşmış olduk’ dedi. 


Akfen’in inşaatı devam eden 80,8 MW kurulu güç kapasitesine sahip 5 HES projesi daha...