12 / 05 / 2024

Akfen yurt projesi

Akfen yurt projesi

Akfen, gündemdeki yatırımları gerçekleştirdiğinde memleketin ‘yurt kralı’ olmaya aday. Şirket, Ankara’da Hacettepe kampüsü içinde üniversiteyle ortak 125 milyon dolar yatırımla 7 bin 300 yataklı yurt yatırımı yapacak.

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Muğla Kıyıkışlacık'ta hayata geçirilecek Loft Iasos projesinin ruhsatı alındı. İşte ayrıntılar...

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Akfen GYO Yalıkavak villa projesi için sözleşme imzalayacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla Yalıkavak'ta yer alan arsasında villa projesi hayata geçirecekç. Şirket, bu proje için Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ile maliyet+kâr inşaat sözleşmesi imzalanmasına ilişkin karar aldı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Akfen GYO büyüyor! 2 şirketle birleşti!

Isparta Yurt Yatırımları A.Ş.'nin ve Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleştirilmesine karar verildi.

Akfen yurt projesi Haberi

Akfen yurt projesi


Akfen Holding Murahhas Azası İrfan Erciyas verdiği rakamlara bakılırsa, Akfen, gündemdeki yatırımları gerçekleştirdiğinde memleketin ‘yurt kralı’ olmaya aday. Şirket, Ankara’da Hacettepe kampüsü içinde üniversiteyle ortak 125 milyon dolar yatırımla 7 bin 300 yataklı yurt yatırımı yapacak. 15-20 bin yatak kapasitesine kadar çıkacak. Isparta’da ikinci yurt yatırımı için fizibilite çalışması yapılıyor. O da bin 500 kişi kapasiteyle başlayacak. Erciyas’ın ifadelerine göre grubun yurt yatırım planı bununla sınırlı değil. Erciyas, “Yer, kapasite, talep çok önemli. Buldukça yapabiliriz. Bu işi geliştirmek istiyoruz” dedi. Grubun gündemindeki diğer önemli işler şöyle: Isparta hastanesi yatırımı başlıyor, Eskişehir sağlık kampüsü ihalesi takip ediliyor.


Mersin’de büyük bir doğalgaz çevrim santrali projesi gelişiyor. Akfen bu proje için yabancı ortak bakıyor. Adana’da kömür santralı projesi yürüyor. 


> İDO’dan başlayalım. CEO’nuz Süha...