15 / 05 / 2024

Akın Öngörün villası

Akın Öngörün villası

Bankacılık sektörünün efsane isimlerinden Akın Öngör, Akhisar ile Bodrum arasında mekik dokudu. İki yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkarmıştı. Öngör'ün mülkü hala satılamadı..

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akını başlıyor!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların alımları hızla devam ediyor. Yabancıların Türk Hisselerine olan talepleri artarken, Borsa yorumcusu Ayhan Öztürk, borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akınının başlayacağını açıkladı. İşte o paylaşım...

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını yenilediğini halka ilan etti. Yeni promosyon rakamlarını duyanlar Garanti BBVA'ya akın etmeye başladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Dolar korkusu bakın ne yaptırdı! 1 doların geleceği seviyeyi duyanlar oraya akın etti

Seçim evveli Kapalıçarşı'da döviz hareketliliği meydana geldi ve ekonomistler dolarla alakalı öngörülerini paylaşıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yaptığı paylaşımda doların gerçek enflasyon baz alındığında 35-40 TL bandında olması gerektiğine vurgu yaptı. Detaylar haberimizde.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Akın Öngörün villası Haberi

Akın Öngörün villası

Akın Öngör, bankacılık sektörünün efsane isimlerinden. 1991-2000 yılları arasında Garanti Bankası'na genel müdürlük yaptı. Bankanın efsane genel müdürlerinden biri olarak anıldı. 

Kariyerinin zirvesindeyken, 55 yaşında kendini emekli etti. 

Bankacılık sektörü için büyük sürpriz olan bu kararının ardından, eşi Gülin Öngör'le birlikte Manisa Akhisar'daki üzüm bağlarında hobi olarak şarap üretmeye başladı. Bir taraftan Akhisar'da şarapçılık ile uğraşırken Bodrum aşığı oldukları için Bodrum'a yerleştiler. Bodrum Türkbükü'nde 2 bin 500 metrekare alan içine 600 metrekarelik bir villa yaptırarak hayatını burada sürdürmeye başladılar. 

Akın Öngör, Akhisar ile Bodrum arasında mekik dokudu. İki yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki villasını satışa çıkarmıştı. Duyduğumuza göre, duayen bankacı burası için bir ekspertiz çalışması yaptırmış. 11 milyon euroluk bir değer tespit edilmiş. 

Mülk iki yıldır satılamayınca Akın Öngör fiyatı 8.6 milyon euroya kadar...