05 / 05 / 2024

Akın Trend ne zaman teslim

Akın Trend ne zaman teslim

Akınlar Group tarafından hayata geçilen projedeki dairelerde 20 Haziran' dan itibaren yaşam başlayacak. Bursa Akın Trend güncel fiyatları 3+1' ler 310 bin TL' den başlıyor.

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı!

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

İndirimler peş peşe geliyor! Şimdi de ayçiçek yağına indirim geldi! Fiyatı duyan o markete akın etti

ONUR market aracılığı ile ayçiçek yağına indirim yapıldığı duyurulunca vatandaş o markete akın etti. Fiyatı duyanlar fırsatı kaçırmamak için elini hızlı tutup Onur markete akın etti. Peki Onur markette ayçiçek yağının fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Vatandaş kur korumalı mevduata akın etti! Bankalardaki KKM mevduatı ne kadar oldu?

Vatandaş, kur korumalı mevduata adeta akın etti ve 6 Ocak haftasında 1.37 trilyon liraya kadar gerileyen kur korumalı mevduat 27 Ocak itbarıyla şaşırtacak miktarda yükselme kaydetti.

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

Akın Trend ne zaman teslim Haberi

Akın Trend ne zaman teslim

Toplam 96 adet daireden meydana gelen projede daireler 3 oda 1 salon ve dublekslerden meydana geliyor. Proje Bursa İl'inde yükseliyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanan proje Akınlar Group tarafından inşa ediliyor. Projede 3+1 dairelerin alanları 174 metrekare, dubleks dairelerin alanları 337 metrekareden oluşuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede sauna,oyun odaları, spor salonu, havuz, otopark, çocuk oyun alanları, cafe, buhar odası, fitness center, cep sineması bulunuyor.


Bursa Akın Trend güncel fiyatları!

3+1 daireler 310 bin TL, 

dubleks daireler 510 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerde 20 Haziran 2015'ten itibaren yaşam başlayacak.


Bursa Akın Trend iletişim

Telefon: 0224 247 87 89

Web: http://www.akinlargroup.com/

Tülay...