05 / 05 / 2024

akkent 6 dükkan satışları

akkent 6 dükkan satışları

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!

Avrupakent GYO, Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

Avrupakent GYO, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan ve Halkalı'dan 3 katlı bina alıyor!

Avrupakent GYO, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan ve Halkalı'dan bina satın alınmasına karar verdi. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde tam 6 dükkan ve 1 ev satılacak!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı Şanlıurfa Birecik'te yer alan 6 dükkan ve 1 evi satışa çıkardı. 

Meram Belediyesi, Konya'da 6 taksitle KDV'den muaf dükkan satacak! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya'da 6 taksitle dükkan satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. 

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait 6 dükkanı yıktı!

İsrail askerleri Batı Şeria’da yer alan toplam 6 dükkanı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı...

KİPTAŞ 26 dükkan ve 6 arsayı, İGDAŞ 1 bina ve 1 arsayı satıyor!

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Müzayede de KİPTAŞ bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa, İGDAŞ bünyesindeki 1 bina ve 1 arsa satılacak.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Aksaray'da 73 adet konut ve 12 dükkan yapım işi ihalesi!

TOKİ, Aksaray İli, Ağaçören İlçesi'nde bulunan 73 adet konutu ve 12 dükkanı ihale ediyor. İhale 6 Kasım 2020 günü açık ihale usulü ile gerçekleşecek.

Şişli'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 dükkan!

İstanbul 10. Satış Memurluğu, Şişli İlçesi, Halaskargazi Mahallesi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 520 bin TL olarak belirlendi.

akkent 6 dükkan satışları Haberi

akkent 6 dükkan satışları

Ankara’da bir marka haline gelen Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent konutlarının 6. Etabı olan,  Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanları satışa açıyor.

Yatırım değeri her gün artan Batıkent’in Çakırlar bölgesinde yer alan proje; çevre yoluna 5 dakika, havaalanına 15 dakika, İstanbul yoluna 8 dakika, Kızılay merkeze 20 dakika, metro durağına ise 2 kilometre mesafe de yer alıyor.

Bölgesinde Yapılabilecek Son AVM... 

Bölgesinde yapılabilecek ilk ve son AVM Ev-Ofis karma projesi olma özelliğine sahip olan proje, konumu itibari ile 30 binden fazla konuta ve 120 binden fazla kişiye, Ankara’nın sanayi ve ticaret merkezlerinden  İvedik ve Ostim bölgelerine yakınlığıyla 12 binden fazla iş yerine hizmet etmeye hazırlanıyor. 

Ticari parsel üzerinde kurulu olan projede; 15 bin metrekare kapalı alan...